Kolk je MX-3 in MX-6?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pa dejmo že končno prestavt tisto ograjo s Kolpe na Savo da novjo taspodn kar naprej h nam gor hodil. Svet za nacionalno varnost predlaga aktivacijo mešanih patrulj policije in vojske SIOL.NET Člani sekretariata Sveta za nacionalno varnost so na današnji seji sprejeli sklep, v katerem vladi predlagajo aktivacijo 37. člena zakona o... -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pameten internet pravi,da je ponavadi sprejemljiva razlika v napetostih 0,05V. (v mirovanju). Na posnetku človek maha s papirjem kjer je ta razlika samo 0,032V in je to je po volkswagnovo že error. Močno me je imelo, da bi to jesen za najdražjo kupil električarja. Ne vem če me bo še mela rada, ker sem ji na koncu izbral smrdljivega klasičnega dizla. -
Ni razlike....fizika vedno zahteva svoje, ne moreš iz 0 narediti nekaj...
-
A če pa levica ni v vladi...a lahko kaj naredi? A nebi bilo lepo,če bi bila skupaj z desnimi,in tako imela možnost vplivati na odločitve desne vlade? Toliko o širini ne samo levice... Enako tudi za druge stranke-z levico sem hotel dati le primer. V demokraciji bi se morali pogovarjati in skupaj dosegati kompromise,in tako priti do zakonov,ki bi služili vsem...samo,če nekdo noče,ker izključuje,se lahko "na trepalnice mečemo,pa bo narod "pušnil.... Da se pa da,je pa dokazal ravno Počivalšek...seveda je bil za to na levi takoj "ekskomuniciran"...a objektivno gledano je tako za narod in državo lahko sploh kaj naredil. Pa boste spet,kako kradejo itd...me ne zanima!!! sem že pisal-je velika razlika,ali kradeš samo zase in za "svoje",ali pa pustiš še kaj narodu!!! Ne,se ne delam norca... Pa se zmeniva,da mi podaš samo dokaz za to trditev...resen dokaz-ne "rekla,čula,kazala"...vir,kdo je to napisal,rekel,kdaj itd....pa ne mi "palček,k je blizu Janši" ipd....dost imam tega pribijanja. Prosim!.....v izogib,da te nebi tukaj označili za lažnivca. Deloma se strinjam. V mojem primeru navedbe tistih dveh prispevkov RTLa...nasih TV-medijev ne spremljam,tako,da ne morem komentirati njihovih objav. Pri RTLovih pa se mi je dopadlo predvsem,ker so pokazali posnetek množice z trga...posneti od zgoraj-cel trg poln raje. TO JE ZA MENE DOKAZ! Takšne dokaze "naši" mediji radi "izkrivijo" in "predrugačijo". Ker ni laž samo neresnica,citati izven konteksta ipd. ampak tudi tisto,kar ne poveš in ne pokažeš...za to "našim medijem ne zaupam!!! Rad bi le resnico...še posebaj pa v tem primeru....tukaj sta dve strani,in vsaka ima svojo verzijo resnice...jaz tukaj sicer nisem prizadet,ker živim v Ljubljani...me pa vseeno zanima,in bi rad vedel,kaj bo ptič in ostali na vladi naredili...rad bi objektivnost in resnico-nič drugega. Kar se pa tiče nabiranja političnih točk-mi je vseeno,ker nabirajo jih vsi-levi,desni,kot tudi tiste vmes in postrani-vsi!!!
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.