Djuro Napisano 6. april, 2005 Prijavi Napisano 6. april, 2005 Zadeva je slede?a, klicali so me danes iz A cosmosa,da ne morejo odobriti kredita (avto vzemam na fotra) In da je edina opcija finan?ni leasing. Fora je pa v tem,da je avto v moji lasti ?ele po letu in pol. Kaj naj zdaj storim,avta si na vso mo? ?elim,vendar me ta zadeva moti. Jutri grem zadevo raz?istit k njim in se odlo?iti. Upam da mi ne razpadejo sanje o Mazdici Citiraj Mazda 626GT ------> Flying M on the GO!!!
Bosti Napisano 6. april, 2005 Prijavi Napisano 6. april, 2005 Kar se ti?e leasinga to?no ne vem ... kredit pa lahko vzame? na banki, recimo SKB ima namenske kredite. Da tega dobi? mora? biti zaposlen in potem kredit zavaruje?, ali pa potrebuje? poroka. Torej recimo kredit vzame? ti, o?e pa je porok. Citiraj
komar Napisano 7. april, 2005 Prijavi Napisano 7. april, 2005 Finan?ni leasing je na kratko tako: - pla?a? polog (po dogovoru-ponavadi minimalno 20% - vi?ina DDV + stro?ki) - pla?uje? mese?ni obrok (ponavadi vezan na EURO) - zadnji obrok je tudi odkup vozila in postane? lastnik Do odkupa je lastnik vozila leasinghi?a, ki ponavadi zahteva tudi kasko zavarovanje vozila z 1% fran?izo. ?e ti ne odobrijo kredita, poizkusi na svoji banki-skoraj vse ponujajo gotovinski kredit na trajnik (ga ne trgajo od pla?e, ampak kar iz TRR) do vi?ine 1.000.000,00 na 3 leta. By, Tomi K. Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 7. april, 2005 Prijavi Napisano 7. april, 2005 ?e se bo? odlo?il za to mo?nost bodi zelo pozorn predvsem na vi?ino zadnjega/odkupnega obroka, ker marsikdo pozabi nanj. Se?tej si vse stro?ke in preveri koliko bo? prepla?al, da ne bo na koncu bolela glava. Je pa res, da je lastnik do odkupa leasing hi?a, kar sicer ni noben problem razen, ?e bi ?li v ste?aj in takrat gre "tvoj" avto v ste?ajno maso. Seveda pa ti ga bodo odvzeli (reposest) tudi v primeru, ?e ne bo? redno pla?eval obrokov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.