zlo?ljivi klju? mazda - aftermarket izdelki
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Aha...po tem sklepam,da "se nadaljuje"😃👍 Čestitam za nakup! Baterije si dobro izbral,ker...ne bom nič komentiral,raje sam poglej. V tem videu predstavljajo dva nova Einhell vrtalna vijačnika...a zanju v bistvu ne gre-gre za primerjavo z Bosch vrtalnim vijačnikom. Pa ni tukaj zanimiva primerjava z Einhellom,ampak test max.mehkega navora z različnimi Bosch baterijami. Najprej so uporabili EXPERT enovrstično 4Ah baterijo z 21700 "tabless" celicami. Nato so uporabili klasično enovrstično 4Ah baterijo z 21700 celicami,katere niso "tabless" (običajno so vgrajene vrhunske celice Samsung SDI ali Sanyo). Na koncu pa še dvovrstično 8Ah baterijo ProCore+,katera pa je edina ProCore,ki ima že tabless 21700 celice. Rezultat je v skupnosti bauforum24 udaril kot atomska bomba,ker poraja vprašanje,ali je bosch tabless tehniko celic pri EXPERT seriji baterij uporabil le za to,da bi lahko vgrajeval celice cenejših proizvajalcev in tipov,in mogoče za to taki "rompompom" okoli "novega ohišja" baterij....🙄 Vsaj jaz zase (imam dve 4Ah ProCore bateriji za robni nadrezkar GKF 18V-8) vem katere bom še kupil,če sploh....,ker je klasična 4Ah ProCore lih na meji zmogljivosti tega nadrezkarja. Ti si z odločitvijo za dvovrstično EXPERT na varni strani že zaradi dejstva,da je dvovrstična...a poraja se vprašanje,kakšni bi bili rezultati oz. primerjava med 5,5Ah ProCore in 8Ah Procore+ batereijo...ker npr. za Metabo je znano,da je ravno 5,5Ah baterija najzmogljivejša med vsemi LiHD baterijami,katere imajo vse klasične 21700 celice (ne-tabless). To je en od razlogov,zakaj mene zmeraj zanima kakšne celice so vgrajene,in pač "pokukam"...a pri Bosch-u ne moreš niti pokukati,ker so celice vprešane brez izolirne požirke in za to tudi brez napisov. Čas bo povedal svoje...sedaj je še prezgodaj,ker je še premalo res kompetentnih in resnično neodvisnih testov...ta tukaj je ena redkih izjem. Od 18:50 naprej
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Saj glih zato ker sta oddaljena en svetlobni dan imajo težave, ker jim sončne celice delajo z enodnevnim zamikom. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Zima je bila nekoč moj najljubši letni čas. Takrat sem bil res stalno kje zunaj. Pred mnogo leti (tako se začno vse moje pripovedi), malo pod žičnico za na Kokrškega je nekdo parkiral ogromnega kombita. Takrat so bile zime še s snegom. Z Zucukijem Swiftom sem se pripeljal po poti dol od žičnice, in možakar me je prosil za pomoč. Namreč če ga lahko ven potegnem. In potem je moj 700 kil težek Swift visel na štiku na poti navzdol privezan na ogromnega kombita. Na zglajenem snegu so se kolesa Zucukita vrtela v prazno, celo ven iz avta sem pri tem lahko stopil, saj mi ni mogel pobegnit ker je bil dobro privezan. -
jezus kristus, te svečke so res precenjene na pooblaščencu, ne razumem kako je to legit da ti jih prodajajo s 400% maržo
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.