Skoči na vsebino

Paypal

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

zivijo, imam eno pro?njo, sam nimam paypala in niti noben od znancev ne, zanima me ?e bi bil kdo pripravljen zame naro?iti ene stvari iz ebay-a. rabil bi sklopko za mazdo ter cel set za glavni servis (vodna pumpa, jermen, mikrojermen, ?ponarji tesnila.. ali pa samo pumpo, zobati jermen in napenjalce) po ?imbolj ugodni eby ceni in ?e platneno streho po mo?nosti. no ?e je kdo pripravljen, naj mi pove, in koliko bi ra?unal za tole uslugo, seveda bi se dobili na kavi da dam dinar in da se gre nevem v kak @cafe potrdit nakup... nevem to?no kako zadeva laufa :D

se opravi?ujem za glupo pro?njo, ampak pred sezono je treba rumenko zrihtat :)

ze vnaprej hvala

enej

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

Pozdrav,

glej Paypal si zrihta? v petih minutah, ni noben bavbav,sploh pa na ebayu nikol to?no ne ve? za kolko bo? stvar kupil ?e je licitacija, razen ?e ima mo?nost "kupi takoj". Tu je ?e problem po?tnine,za katero se mora? naprej dogovorit;?e ne ti lahko sploh ne po?lje ali pa zasoli, da te glava boli! :P

Skratka veliko je ?e-jev....... :(

Napisano

ja vem da se nardi takoj, samo ne dela z maestro kartico, ?ene bi ?e re?il in to mo?nost kupi takoj bi zbral.

upam da bom pri?u skozi tam s 500? :)

15195ad9.gif

Napisano

Viso/Mastercard si zrihtaj saj ni tak bav bav. Samo, da ne bo? potem zasvojen z ebayem in bo? vedno gor in samo gledal kaj bi kupil. :P Limit na kreditni je pa ponavadi nekako odvisen od pla?e.

Napisano

jep samo kaj ki sem ?tudent :D nevem ?e mi dajo viso :)

15195ad9.gif

Napisano

Viso/Mastercard si zrihtaj saj ni tak bav bav. Samo, da ne bo? potem zasvojen z ebayem in bo? vedno gor in samo gledal kaj bi kupil. :P Limit na kreditni je pa ponavadi nekako odvisen od pla?e.

Simon, a to je tko kokr babe pa njihove cote in ?evlji? :blush::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

jep samo kaj ki sem ?tudent :D nevem ?e mi dajo viso :)

Aja potem pa tako povej. sramezljiv ?koda ja, v tem primeru ti ostane kve?jemu, da se zmeni? za pla?ilo preko banke ampak samo s trgovci ali reees preverjenimi prodajalci.

Simon, a to je tko kokr babe pa njihove cote in ?evlji? :blush::P

Podobno. Samo, da gleda? bedarije za avto. No vsaj jaz sem, ko sem ?e imel SXa in je ?lo vse v projekt.
Napisano

sej ne rab? Paypal-a, itak ti da vsak IBAN in BIC ?tevilko kamor naka?e? ke?. saj jst tako kupujem in no problemos. :party0035:

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

sej ne rab? Paypal-a, itak ti da vsak IBAN in BIC ?tevilko kamor naka?e? ke?. saj jst tako kupujem in no problemos. :party0035:

To ni ?isto res. ?e je prodajalec iz Evrope potem se strinjam s tem, do?im prodajalci od drugod praviloma poslujejo samo preko Paypal-a.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

To ni res sem imel enega iz Anglije in ni hotel druga?e kot preko PayPala pa je za?el ?e nekaj grozit z prijavo in tako

No na koncu sem si uredil ta PAYPal in mu pla?al.

Lahko ti jaz vzamam samo sem malo dale? doma, da bi lahko enostavno sodelovala.

PM mi daj podrobnosti kako si si zamislil pa gremov akcijo.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

To ni res sem imel enega iz Anglije in ni hotel druga?e kot preko PayPala pa je za?el ?e nekaj grozit z prijavo in tako

No na koncu sem si uredil ta PAYPal in mu pla?al.

Lahko ti jaz vzamam samo sem malo dale? doma, da bi lahko enostavno sodelovala.

PM mi daj podrobnosti kako si si zamislil pa gremov akcijo.

OK, razli?ne izku?nje. drga? sm pa nabavljal iz kitajske, amerike, poljske, nem?ije.. in ve?inoma so imeli samo paypal. pa? po?lje? mail, vpra?a? in ?e ho?jo stvar prodat dajo kar rabi?.

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

@enej_46:

Pejdi na ABANKO tle v Kopru, najmanj komplicirajo in si naredi VISA ELECTRON DEBETNO (ne kreditno) kartico.Pol si pa gor polo?i? npr 100 EUR in se registrira? na PayPalu. Ne rabi? bit stalno zaposlen al karkoli.

To je po moje njabolj?e in najhitreje.Potem si pa s svojega glavnega konta nakazuje? ali polaga? na ta konto, ko bo? kaj trejdal po ebayu....

RaW

Napisano

@enej_46:

Pejdi na ABANKO tle v Kopru, najmanj komplicirajo in si naredi VISA ELECTRON DEBETNO (ne kreditno) kartico.Pol si pa gor polo?i? npr 100 EUR in se registrira? na PayPalu. Ne rabi? bit stalno zaposlen al karkoli.

To je po moje njabolj?e in najhitreje.Potem si pa s svojega glavnega konta nakazuje? ali polaga? na ta konto, ko bo? kaj trejdal po ebayu....

RaW

a se da ?e si ?tudent? ki ta varjanta bi bla zakon tako da ne delam dela nobenemu in ne drobim jajc brezveze, grem v ponedeljek vpra?at :)

15195ad9.gif

Napisano

no hvala vsem za pomo? sem si uredil to na a banki :)

?e koga zanima je to debetna visa electron kartica, ne rabi? imet ?e odprtega ra?una pri njih in ti ni treba bit zaposlen oz.s stalnimu prilivi, torej nalo?i? gor kolko ho?e? in samo tolko kot ima? lahko porabi?. pride pa 0.95 eur na mesec za vodenje ra?una. na?tima? si dnevni limit, da te kdo ne nategne in ti pobere dol tolko kolko ma? gor, ?e pa ima? kak?en izreden nakup(v mislih imam supercharger za miato :P:D:) ) pa pokli?e? in ti dvignejo limit za par dni in pol zopet zni?ajo na toliko koliko si imel prej :)

zdej pa shopping :P

15195ad9.gif

Napisano

pride pa 0.95 eur na mesec za vodenje ra?una. na?tima? si dnevni limit, da te kdo ne nategne in ti pobere dol tolko kolko ma? gor, ?e pa ima? kak?en izreden nakup(v mislih imam supercharger za miato :P:D:) ) pa pokli?e? in ti dvignejo limit za par dni in pol zopet zni?ajo na toliko koliko si imel prej :)

B)
Napisano

Zanimivo, sedaj pa ?e mene mika, da si nekaj takega omislim :bravo:

Jaz pa to uporabljam ?e dve leti. :P

Napisano

Zanimivo, sedaj pa ?e mene mika, da si nekaj takega omislim :bravo:

Nikar potem bo? pa kot babe v trgovini s ?evlji. :hohoho: Tako kot jaz bo? stra?il na ebayu in spletnih straneh, ki so specializirane za prodajo delov to?no za tvoj avto pa kalkuliral, ?tudiral kaj vse ?e rabi tvoj avto, da bo popoln, v glavnem pa zapravljal. :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Se je pač odločil za osnovno, najcenejšo verzijo.... 
    • Tudi sam si lastim hišo zgrajeno leta 1969 in se še letos nameravam spravit v kompletnejšo adaptacijo. Pred sedmimi leti sem že vložil dobrih 20.000 in si temeljito obnovil eno stanovanje. Elektrika, voda, ogrevanje... vglavnem komplet na novo. Kopalnice sicer takrat nisem, jo bom pa sedaj. Spodaj imam še eno stanovanje, ločen vhod. Podstrešje imam pohodno in bi lahko tudi zgoraj uredil v manjše stanovanje, če bi bila potreba. V prihodnjih dveh letih bi se rad lotil menjave strehe, izolacije le te, preverba hidroizolacije in potem izolacija hiše in še ostalo po notranjosti spodaj. Imam še par oken in vrat za zamenjat in podobnih jajc, računal sem, da tudi sam ne bom potreboval več kot dodatnih 100.000. Za moje pojme imam glede na današnje čase še kar dobre pogoje. Sem se pa že zdavnaj sprijaznil z dejstvom, da "delaš s tem kar maš". Če bi želel vložit 300.000, bi podiral. Pa tudi živeti je treba nekje vmes... Čez par let lahko oddam dve stanovanji in grem živet od najemnin kamor želim. Ali pa mi plačujejo kredit za novo hišo. Še zgoraj se mi praktično ne splača delat 3. stanovanja, ker bi vložil 30.000-50.000, ki bi se z najemnino za moje pojme poplačali prepozno, mogoče, če bi denar ostajal. Meni se ideja, da imam za 150.000 v današnjih časih fertik bajto, 10km od centra LJ, iskreno še najbolj dopade in tudi izide.
    • Danes zjutraj mi je avto crkno ravno pri cerkvi. Valda sem takoj začel klet pa jebat vse povprek... Pa pride ven župnik pa mi reče: Sin moj, če boš klel ne bo nič pomagalo, ti samo reči: avto vžgi z božjo pomočjo. Sem si mislil svoje, grem v avto, rečem avto vžgi z božjo pomočjo, probam vžgat in avto res kresne. Pa reče župnik: Jebemo mater, če ne bi vido ne bi verjel.
    • Ja, to je bila bajta stara 60 let in se moraš vprašati, če ima smisel. Moja je bila ob začetku adaptacije in dograditve stara okrog 30 let, zato je še imelo smisel. Ko bom vse skupaj prodal čez 30 let, se naj kdo drug ukvarja s tem ali bo rušil ali pa ne. Pa tiste bajte od takrat moraš spucati do surovega in vse inštalacije zamenjati, da je potem za kaj. Pa se vprašaš, če ima smisel samo stene pustiti. Drug rang so pa bajte iz 80ih in recimo začetka 90ih. Drago kot pes, da bi šel rušiti, pa nič pametnega ne moreš narediti, ker so večinoma še vedno čudne zasnove in razporeditve protorov za današnje standarde.   Težko se je tole odločiti. Vedno je pa bolje, da se ti bajta prilagodi, kot pa ti njej.
    • Ali je na obstoječi lokaciji možno sezidati drugačno hišo (lokacijska informacija občine)? Če da, potem bo zelo verjetno potrebno pridobiti novo gradbeno dovoljenje in strošek rušenja (120 m2 x cca 50 €) ter strošek izdelave nove hiše, cca 1.700 €/m2, odvisno od izvedbe in preseravanja.   Pa ne mislit da bo nova hiša "perfect", če slučajno nisi sezidal vsaj že dveh.  Novi materiali in tehnologije gradnje zahtevajo od izvajalcev veliko več znanja kot včasih, v teoriji vse super, praksa pa pogosto bistveno slabša. Kaj bo čez 30, 50 let s tako hišo, ki bo verjetno potrebovala bistveno več vzdrževalnih stroškov kot tiste stare iz 80-tih, se še ne ve.   Pred osmimi leti se je v kraju-mestu 20 km iz Ljubljane prodajala enostanovanjska hiša letnik 1967 na parceli cca 800 m2. Za tisto obdobje dokaj moderno zasnovana hiša, lepo vzdrževana (nova kritina). Super lokacija (do 3 minute peš do zdravstvenega doma, železniške postaje, avtobusne postaje, upravne enote, občine, knjižnice, trgovine, itd.). Cena 220.000 €. Hišo je kupec podrl in sezidal novo, po sedanjih standardih. Jaz je verjetno ne bi podrl, bi me pa motili zelo nizki stropi spodnje - kletne etaže - cca 220 cm. Če bi v hišo vložil cca 100.000 €, bi postala OK za naslednjih 30 - 50 let, tako pa je kupec vložil verjetno okoli 300-350.000 € in bo imel moderno hišo. Razlika je torej cca 200.000 € (320.000 € ali  520.000 €). Nekomu je to dosegljivo, nekomu ne, odvisno je tudi od prioritet.         Danes namesto prejšnje hiše stoji tole:    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.