soleil Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni. Ko je bila nova je vse delovalo normalno. Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika? Citiraj
Alex Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni. Ko je bila nova je vse delovalo normalno. Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika? Kaj pa,?e je ?oba malo zama?ena in nima ve? takega pitiska-vodni kamen in to? Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Na ?estki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz ?ob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo ?e vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. ?e se peljem po?asi ali stojim, tega problema ni. Ko je bila nova je vse delovalo normalno. Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika? nastavi ?obe vi?je thats it Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 nastavi ?obe vi?je thats it Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "?telanjem" uni?il ?obe na voznikovi strani-zdej ?pricajo ultra fino meglico. Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "?telanjem" uni?il ?obe na voznikovi strani-zdej ?pricajo ultra fino meglico. ker si verjetn s kako ?ivanko not bezal... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
soleil Napisano 26. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ne morem si vi?je na?timat, ker bom potem streho brisala, ko bom ?la normalno. Pa ?udno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani. Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ne morem si vi?je na?timat, ker bom potem streho brisala, ko bom ?la normalno.Pa ?udno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani. milimetri so potrebni.....drugace ti lahko na servisu zrihtajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 To?no to sem hotu predlagat... meni so to vedno na servisu na?timali.... sama bo? bolj te?ko to?no na?timala snop.... Citiraj Feel free....
Sirius Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 To?no to sem hotu predlagat... meni so to vedno na servisu na?timali.... sama bo? bolj te?ko to?no na?timala snop.... Potem se pa ?ali? na ceno servisa . Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
David Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 aaam.. to je blo pri mazdi... za alfo peljem h stricu ajvarju.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.