Skoči na vsebino

Accord Type R

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sploh ta prva slika tam so mi vse v?e?!

Dobrodo?el Facelift.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
Napisano

Zadn konc mi je velik lep?i kokr prednji! :harhar::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zadn konc mi je velik lep?i kokr prednji! :harhar::danzoman:

Tako je po navadi ja ... :harhar:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Zato, ker jih je vedno več, ki rezervirajo, pa ne pridejo - oni pa ostale zavrnejo in na koncu imajo prazno.   In ker je vedno več takih, ki pridejo, pa na koncu pozabijo plačat.   In ker oni ne vedo, da ti ne spadaš v ta krog ljudi, vse tretirajo enako: ob rezervaciji plačaj in te prostor čaka. Če pa ne prideš, je pa tvoj problem.   Ko sem organiziral zadnji MPL, sem tudi rezerviral celo bajto, na koncu smo bili pa štirje...   Tak je sodobni svet, pa če ti je všeč ali pa nr.
    • Bencin: Še vedno je cenejši v Sloveniji (razlika je približno 5–15 centov na liter v korist Slovenije).   Dizel: Po nedavni podražitvi v Sloveniji je cena dizla pri nas in v Španiji zelo podobna ali skoraj izenačena (v Sloveniji 1,903 €/l, v Španiji v povprečju okoli 1,75–1,90 €/l odvisno od pokrajine in črpalke).  
    • A ti je sonce možgane scvrlo al si že toliko v letih, da brbljaš neke neumnosti in se tega niti ne zavedaš?   18.7. smo krenili na pot. 22.7. smo vstopili v Španijo. 18.8. smo zapustili Španijo in vstopili v Francijo.   Torej smo bili v Španiji nekaj dni manj kot en mesec. Pa to ne enkrat davno ampak pred kratkim. Prepotovali smo skoraj celo Španijo: - Barcelona - Valencija - Elche  - Granada - Gibraltar - Tarifa - Palos de la Frontera - Salamanca - El Escorial  - Cubillas (tam smo gledali mrk) - Madrid - Zaragoza   Torej moja izkušnja ni enodnevni ogled ali pa par klikov po računalniku, ampak je izkušnja na podlagi potovanja. In povprečna cena nafte tam je bila pod 1,65€ na liter. Toliko o višji ceni...   Včasih si lahko tudi tiho.  
    • Te dni sem naredil sledeče: - olje + oljni filter, malo mi je pobegnil interval in sem menjal na 12.500km (398.153 km) - spucan K&N zračni filter - Valvoline DPF Cleaner pločevinko spustil skozi odprtino O2 senzorja, ki je bil po zadnjem čiščenju precej bolj čist. Pa tudi kolikor se je satovja videlo je bilo presenetljivo čisto.   Med menjavo olja sem videl, da pušča semering na desni polosovini. Nekaj za kar sam nimam primernega orodja. Pri prihodu iz morja pa mi je šla elektromagnetna tuljava na sklopki klime (malo zacvili, malo zasmrdi in malo se pokadi, ter neha hladit.   To dvoje je bilo menjano danes: nova sklopka klime + semering + delo 210,00 EUR (deli cca. 110,00 EUR + dve uri šraufanja). V BTC sem klical samo zaradi streznitve. Itak bi menjali cel kompresor (nazadnje je bil dejansko menjan pri njih, leta 2021), ker ostalo se pač ne splača, in bi bil ob 700,00 EUR.   Čakam še na komplet za menjavo PVC delov.   Mazda 5, 1.6 dizel, 2011, tik pred 400.000 km. Tako, da je v zraku tudi vprašanje velikega servisa (predračun 710,00 EUR)  ali prodaje  
    • Sploh ne bi bila slaba. Ampak ne bo takšna.🙂
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.