KAALman Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 evo... crkla prva... zato rabim nadomestek, zgledajo pa tak nekak: 12voltne, premera 3mm in dol?ina glave MAXIMALNO 5mm, druga?e ne dela stikalo... ma kdo doma na zalogi ? ali pa kak?en link do Ebay trgovine... sem na?el, vendar so 8mm dolge in je to preve? ! bi se skoraj moralo to dobiti v kaki trgovini za elektroniko pri nas, ali ? Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 evo... crkla prva... zato rabim nadomestek, zgledajo pa tak nekak: 12voltne, premera 3mm in dol?ina glave MAXIMALNO 5mm, druga?e ne dela stikalo... ma kdo doma na zalogi ?ali pa kak?en link do Ebay trgovine... sem na?el, vendar so 8mm dolge in je to preve? ! bi se skoraj moralo to dobiti v kaki trgovini za elektroniko pri nas, ali ? Kontaktiraj Ajvarja.Mislim,da jih ima na zalogi. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 mislim, da bi morale to imeti raznorazne trgovine z elektrotehni?kim materialom. Za LJ konec IC ali pa HTE. Citiraj
adormi11 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Taubek se s takimi stvarmi bavi. Mogo?e jih pa on ma. Citiraj
KAALman Napisano 21. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2010 na Alterju je en tipson napisal kode... mogo?e pa so te dobre: Conrad Mini ?arnica, koda 720118, fi 3,2 x 6,5 mm, 12V 30mA - 0,60E Mini ?arnica, koda 582583, fi 3,2 x 6,5 mm, 12V 60mA - 1,15E ?e komu prav pride... jaz sem mejl poslal v ?ip v MB... ?e slu?ajno majo... Citiraj LP KAALman
fireman25 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 kje v avtu pa ma? take LEDice? Citiraj **********************************************************************Enkrat sem nekje prebral: ?e nima? Japonca je bol?, da si bos
KAALman Napisano 22. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2010 kje v avtu pa ma? take LEDice? saj niso ledice... navadne 12v ?arnice so ! osvetlitev v stikalih za vklop pranja ?arometov, izklop DSC... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 8. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. marec, 2010 ?e komu prav pride, dobil sem ?arnice: Koli?ina 10 kos Stevilka izdelka 727091 Ime mikro ?arnica Cena 0.53 EUR Vsota 5.30 EUR pa?e ko ata na mamo... in ?e sveti Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 17. marec, 2010 Prijavi Napisano 17. marec, 2010 ?e komu prav pride, dobil sem ?arnice: Koli?ina 10 kosStevilka izdelka 727091Ime mikro ?arnicaCena 0.53 EURVsota 5.30 EUR pa?e ko ata na mamo... in ?e sveti Kje si jih sedaj vzel? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 18. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2010 Kje si jih sedaj vzel? Conrad Citiraj LP KAALman
nisde Napisano 17. april, 2013 Prijavi Napisano 17. april, 2013 Ima? mogo?e ?e kj teh ?arnic na zalogi? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Ima? mogo?e ?e kj teh ?arnic na zalogi? Js jih imam okrog 100, sem pokupil VSO zalogo, ?e rabi? dj ZS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
losc21 Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 ?ivijo! Mene pa zanima kak?ne ?arnice izgledajo v armaturni (klima, radio), da ne podiram amaturne 2x . Aja gre za mazdo 3 tx 2006. Hvala. Citiraj It's all about making the imposible posible!
`ripper` Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Js jih imam okrog 100, sem pokupil VSO zalogo, ?e rabi? dj ZS. men si pa reku, da se ne spla?a menat... jest moram o?ivet dve al celo tri lu?ke spodaj levo, pri knofih za osvetlitve armaturke in pa knof za temperaturo ne ?muri ve? oranđasto ampak je brihtno ?rn.. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
qwerty Napisano 7. september, 2013 Prijavi Napisano 7. september, 2013 men si pa reku, da se ne spla?a menat... jest moram o?ivet dve al celo tri lu?ke spodaj levo, pri knofih za osvetlitve armaturke in pa knof za temperaturo ne ?muri ve? oranđasto ampak je brihtno ?rn.. Men sam za gretje sedezev ne dela lucka ena rdeca Citiraj If in doubt, flat out...
`ripper` Napisano 10. september, 2013 Prijavi Napisano 10. september, 2013 Dans sm si mal ogledal stanje spodaj...A sta v stikalu oz. potenciometru za recimo dimming osvetlitve dve ?arnici? Ker mi lu?ka za ?tevc gori, ne vidi se pa spodaj...pa zdej ne vem, a bi se moglo vidt al je samo knof osvetljen, da najde? zadevo? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.