Skoči na vsebino

Kako narediti audio AUX vhod na Mazdi 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Dobil sem eno idejo in sicer da bi si v svoji 6-ki nekako zrihtal AUX vhod za zvok.

Ideja je slede?a, rad bi priklopil prenosnik na BOSE ozvo?enje (npr. da bi filme gledal na prenosniku zvok pa bi bil preko ozvo?enja v avtu.

?e ima kdo kak?en predlog naj mi sporo?i

Napisano

Pozdravljeni

Dobil sem eno idejo in sicer da bi si v svoji 6-ki nekako zrihtal AUX vhod za zvok.

Ideja je slede?a, rad bi priklopil prenosnik na BOSE ozvo?enje (npr. da bi filme gledal na prenosniku zvok pa bi bil preko ozvo?enja v avtu.

koristen je podatek kateri radio imas (ker nekateri so imeli aux in (oz ce se ne motim se da preko porta za veksler (ne me pa za besedo drzat)

sicer pa tudi ce bo slo ne bos ravno 5.1 imel.... :glare:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pozdravljeni

Xcark lin ima dodaten aux, plega pa ?iba muziko tudi z SD kartice ali pa USB klju?a, ?alta? pa vse na volanu ali pa radiju. :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jaz imam en AUX na mestu kjer pride modul za kasetar (na dnu radia), tega vklopim preko gumba MEDIA na radiu (oz. TAPE/MD na prvih ?estkah), drugi AUX pa imam preko navigacije, ki je vklopljena na veksler priklju?ek (prej sem imel Xcar link) in ga vklopim preko CD gumba.

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Enako izhodišče kot Zmaj pred tednom, sva pa šla od Šavnc (čez v Goli vrh) še naprej do doma na Menini.    Nekje 400 m pred priključkom poti s Šavnc na makadamsko cesto proti domu na Menini je bilo opazit mnogo živalskih sledi. Ene že zelo zabrisane so verjetno stare en teden. Zagotovo je takrat kosmatinec zavohal Zmaja in mu začel slediti.    Razmišljal sem od kod odtis stopala z osmimi kremplji. Očitno je pri teku zadnjo taco vtaknil v sled prednje tace.    Nisem lovec in lahko da se motim. Lahko da je samo Zmaj pozabil čevlje doma.    Prednja, zadnja in obe skupaj:
    • @Slivka Ford home video. Pa kužka si dobu zraven Forda pa nič nisi povedal.    
    • Še vedno nič o naročanju na servis. A želiš,da kdo od nas pokliče na servis,da te naročimo?  Pa bi bilo zanimivo biti zdravem,ko pregledajo ta tvoj nesrečni avto,da vidimo za kaj se gre. 😉  
    • Posnami kako se to vidi v temi na cesti ne na armaturki! Boljših luči ni kot so te, kot bi se peljal po dnevu.....  Jaz bi popizdil, da me takole zezajo kot tebe 🤔. 
    • Vem kako delajo saj sem vozil avto z matričnimi 8 let. 😉   Modra lučka ugasne izven naselja. V popolni temi. Za pol minute se nazaj vklopi in spet za manj kot pol minute vklopi.  Vcasih to dela celo vožnjo (40km).    Nobenega naselja in nad 60-70km/h.  Na regionalnki.   Pri prejšnjem je pod 40km/h ali v naselju tudi izklopilo kar je normalno. Tukaj mi pa kakšen dan non stop vklaplja in izklaplja ta auto način.    Pa prometni znaki pogosto zmotijo sistem kar mi pri prejšnjem nikoli ni.    Komu to ne bi paralo živcev? Bom objavil posnetek ko bom našel pravega ki to jasno pokaže.    Ampak to je itak normalno boste rekli tukaj. 😆
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.