Skoči na vsebino

MOTO GP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

O, še malo in se bo začela dirka v kraljevem razredu. Da vidimo, kaj nam bodo pripravili po mojem še edini pravi dirkači in ne neki šminkerji. Zna bit zanimivo, ker so dokaj skupaj vsi. 😊

• Odgovori 987
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Čudno. Sem bil prepričan, da bo zmagal kateri od dučetov. 🤔

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Čudno. Sem bil prepričan, da bo zmagal kateri od dučetov. 🤔

Kdo je zmagal sploh?

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 minutami je FuManchu napisal:

Kdo je zmagal sploh?

Vinales z Yamaho. 😳

Napisano

hmh, jst sem tudi bil prepričan da bo Bagnaia zmagal glede na kvalifikacijski krog in hitrosti Ducatija.

Vinales pa je odpeljalpopolno dirko, brez napak.

Bomo videli kako bo druga dirka

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Dirka bo zdele:prstgor:

Smo že fiksirani pred velikim ekranom. Pivo je, potica je, samo gasa. 

Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Smo že fiksirani pred velikim ekranom. Pivo je, potica je, samo gasa. 

Mleko je, plenice tudi. Lahko štartamo:dudek::jupiii:

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Začuden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 minuto je FuManchu napisal:

Mleko je, plenice tudi. Lahko štartamo:dudek::jupiii:

Je zanimivo, ker ta mularija z ducatiji ne da miru in so vsi hitri. Bo zanimiva dirka. Pa še vetrovno je in bodo še bolj v prednosti. 

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Je zanimivo, ker ta mularija z ducatiji ne da miru in so vsi hitri. Bo zanimiva dirka. Pa še vetrovno je in bodo še bolj v prednosti. 

Komaj čakam:bravo:

N7rRRL1.jpg

Napisano

Dobra dirka je bila. 

Pozitivno me je presenetil Jorge Martin, za novinca v Motogp se je odlično peljal in zaslužene stopničke, mam občutek da bo favoritom še mešal štrene. 

Dober tudi bil tudi Zarco, tak da Pramac Ducati ima zgleda dober paket. 

Quartararo peljal tako kot mora če se hoče borit za naslov. 

Razočaral me je Vinales, prejšnjo dirko odlično, zdaj pa kot da nima pravega ritma. 

No tudi Rossi me je razočaral, nvm kaj je bilo krivo ampak vožnja na koncu razpredelnice je kriza. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 3 urami je Aless napisal:

Dobra dirka je bila. 

Pozitivno me je presenetil Jorge Martin, za novinca v Motogp se je odlično peljal in zaslužene stopničke, mam občutek da bo favoritom še mešal štrene. 

Dober tudi bil tudi Zarco, tak da Pramac Ducati ima zgleda dober paket. 

Quartararo peljal tako kot mora če se hoče borit za naslov. 

Razočaral me je Vinales, prejšnjo dirko odlično, zdaj pa kot da nima pravega ritma. 

No tudi Rossi me je razočaral, nvm kaj je bilo krivo ampak vožnja na koncu razpredelnice je kriza. 

Mogoče pa Rossi še vedno išče pravo gumo? 🤔

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano

Novica in pow, kralj se vraca, juhuhu

33a7d034df8ee2cd01e6_62531013.jpg?v=d655
WWW.24UR.COM

Zvezdnik elitnega motociklističnega razreda Marc Marquez je naznanil, da se po devetih mesecih odsotnosti zaradi poškodbe vrača na naslednji dirki, ki bo prihodnji konec tedna na Portugalskem. Španski dirkač je...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 26 minutami je Z M A J napisal:

Novica in pow, kralj se vraca, juhuhu

33a7d034df8ee2cd01e6_62531013.jpg?v=d655
WWW.24UR.COM

Zvezdnik elitnega motociklističnega razreda Marc Marquez je naznanil, da se po devetih mesecih odsotnosti zaradi poškodbe vrača na naslednji dirki, ki bo prihodnji konec tedna na Portugalskem. Španski dirkač je...

Končno... da malo spravi v red to mularijo. 😊

Napisano

Še enkrat ga usuje adijo karijera,.. moral bo dirkati ne toliko zaletavo

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
16 minutes ago, TiEn said:

Se strinjam, tip nima občutka. Sej gre vedno do roba in na nož, nič ne rečem, ampak ni vse v tem, treba je vedet kje je meja, oz. meje varne tekmovalnosti. Jaz osebno ga nisem prav nič pogrešal, je MGP prav zanimivo bilo za gledat 🙂

1 hour ago, Alex said:

Končno... da malo spravi v red to mularijo. 😊

In naredi motogp totalno nezanimiv. Spet...

Napisano
pred 19 minutami je TiEn napisal:

Itak, da bo padel še velikokrat. Tak stil pač ima. Mora pa pazit na to poškodovano roko. S tem zna bit pa počasnejši. 

pred 1 minuto je Husky1290 napisal:

Se strinjam, tip nima občutka. Sej gre vedno do roba in na nož, nič ne rečem, ampak ni vse v tem, treba je vedet kje je meja, oz. meje varne tekmovalnosti. Jaz osebno ga nisem prav nič pogrešal, je MGP prav zanimivo bilo za gledat 🙂

In naredi motogp totalno nezanimiv. Spet...

Mislim, da so to leto vseeno ekipe bolj izenačene in ni več lahkega zmagovanja. Ali pa, da bi se kdo odpeljal naprej in bi se potem ostali borili samo od 2. mesta naprej. Še vedno bo zanimivo. 🤗

Napisano (urejeno)

Sem si pogledal qualy Markez zgleda kar velike težave z roko (po posnetkih sledeč bolečine) prvo polovico Q2 je presedel potem ko je vozil Q1,.. me zanima kako bo dirko zdržal

Popravljeno od TiEn

Napisano
pred 1 minuto je TiEn napisal:

Sem si pogledal qualy Markez zgleda kar velike težave z roko (po posnetkih sledeč bolečine) prvo polovico Q2 je presedel potem ko je vozil Q1,.. me zanima kako bo dirko zdržal

Po moje bolj težko. Je pa dokazal, kako dober je. Po tolikem času pride in je na kvalifikacijah  kar 6.😳

Napisano

Najbolj me je pozitivno presenetil Bagnaia, imel je ritem za zmago. Škoda da so mu brisali čas kvalufikacij, če bi štartal iz polepositiona, bi imeli zanimiv obračun Quartararo, Rins in Bagnaia. Ti trije so imeli edini tak ritem. 

Respekt za Marqueza kljub temu da še ni 100% fit, je vredu odpeljal. Čeprav za moje pojme še preveč riskantno, v prvih krogih ni mogel iz svoje kože in je malo pretiraval, ko je zadel v Mirov zadek bi se lahko slabo končalo. Ampak tak je Marc pač gre na All-in. 

Rossi me je pa zelo razočaral, pa čeprav sem njegov navijač. Enostavno nič ne spravi skupaj, ok kvalifikacije že nekaj časa niso njegova dobra stran, ampak na dirki je pa imel prejšnja leta hitrost. Letos pa je tudi na dirki prepočasen, mislim da so se pokazala njegova leta, in verjetno bo to njegova zadnja sezona. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

MM pa spet padec,..z glavo skozi zid še vedno

Popravljeno od TiEn

Napisano
pred 46 minutami je TiEn napisal:

MM pa spet padec,..z glavo skozi zid še vedno

Ni edini padel. Izgleda, da je nekaj s hondo narobe, ker sta padla v istem ovinku. Sicer pa ne moreš spremeniti karakterja človeka-dirkača. 😊

Napisano

Super dirka in zaslužena zmaga Jacka. Bravo za Ducati. 👍

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Samo Loto vplačam, da dobim 70.000€ za to, kar je v oglasu, pa še kakšnih 30.000 za opremit nadgradnjo, ker zdaj je prazna, pa kakšnih 100.000€ za zavarovanje, tehnični, registracijo, nafto in cestnine...       FOR SALE | Adventure Truck WWW.ADVENTURETRUCK.EU We sale renew MAN STAR 944 4x4. Its ready for new adventures.  
    • Ok, thx. Danes opazu, da ne gre čez 75. Sem mislu da ma težave zaradi -15°C. Kt je bla zunanja okrog 0°, mi je sicer ECT šel na 86, ampak mi je na klancih padal na 77. Nisem prej pomislil na termostat, ker piha mi v kabino še zmer čist lepo toplo, pa tud 86° še ni blo neke skrbi. Mogoče kdo spremlja ECT, kolk ma normalen padec na klancu?
    • Sam ene stvari ne razumem... vedelo se je, da so v večjem delu Slovenije slabe razmere pa naenkrat tolk avtov s KP tablicami in letnimi gumami, ki se plazijo in delajo zastoje, še nisem videl v tako kratkem času. Ok človek, maš letne gume, pa daj prosim ostani takrat doma in ne sreče preizkušat, ker nisi sam na tem svetu. Modeli se pa vozijo na AC s 30-40km/h, pa se je dalo komot z zimaki peljat med 60-80km/h brez nevarnosti.
    • Aha, jaz razumem brisalce drugače kot ti. Brisalci ne smejo biti na avtomatiko nastavljeni, da se ne vklopijo sami od sebe, ko ne želiš. Recimo šipa je nekoliko od pikic umazana od svinjarije s ceste pa brisalec avtomatsko potegne čez šipo in ti v trenutku razmaže vso svinjarijo, da ne vidiš nič. Ja se mi je že zgodilo to in ne govorim na pamet. In to v najbolj neprimernem trenutku. Kljub hitri reakciji in špricanju na šipo sem bil cca 3-4 sekunde skoraj popolnoma slep na AC pa še bremzalo se je nekaj za povrh, ker je en butec skočil na prehitevalni pas.   Od takrat so brisalci vedno na OFF. Vklopim jih le takrat, ko sam želim in je to varno naredit. Se pravi v zgornjem primeru, da najprej pošpricam šipo. Seveda jih pa dam na avtomatiko v mestu, ko pada dež in takrat je to dobra rešitev. Na AC pa je auto način spet izključen, ker mam X-rain gor in ne rabijo brisalci sploh delovat, kar v primeru avtomatike jih za brez veze priklaplja.   Zadnja zadeva zakaj ni dobro, da so skos na auto, so pa tele zimske razmere in morebitno zmrzovanje brisalcev na šipi, da ne rečem, da prižgeš zjutraj avto brisalec ti pa začne drsat po ledu na šipi. Anoying za popizdit pa še skuriš lahko motorček in uničiš metlice.
    • Sej vidiš, da sm najprej žensko komentiral pol pa avto 😅
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.