Ne, nisem bil tam. Sem pa gledal par dni nazaj sramoto na tv, ko sta on in mesečnik, ob žvižganju deset tisoč ljudi, nekaj jamrala preko mikrofona, varno skrita v občinski stavbi. in se smilila sama sebi. Le kaj bi bilo, če bi stopila pred razjarjeno množico. 🤔
Kako to veš, a si bil zraven? Pol je sprehod torej bil ... a so se kaj polivali z bencinom, pa baje je eden zraven stal in držal svečo. Dej povej mi več... me ful firbec matra.
Čak a ni bil Forintoš takrat še glavni v Sloveniji? Golobnjak je prevzel kurnik s 1.6.2022. Mejduš a to pomeni, da se je Janez Veliki tud okoriščal z visokimi cenami goriv in to še bistveno bolj kot Holob.
Jaz sem čist šokiran...
Portal Energetika - Regulirane cene naftnih derivatov
WWW.ENERGETIKA-PORTAL.SI
In v čem je razlika? V pokrovčku na sredini? Moraš vedeti, da nimaš najboljših felten na mazdi. Izberejo najugodnejšega dobavitelja. So dobre, a je veliko boljših. Spomnimo se samo na problem z luščenjem laka na 6-kah.
Pa skoraj vse opletajo kar precej na centrirnem stroju, tako, da je potrebno kar nekaj uteži zalepiti gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.