Skoči na vsebino

perverzno... GT2 RS :)


KAALman

Priporočeno sporočilo

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

o ja definitivno :hudicek:

 

 

?lanek pa malo zavaja, ker definitivno je najhitrej?i Porsche, prototype 962 LeMans ... za serijske pa ne vem ziher, ker kje je pa potem carrera GT :ne vem:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

    • Enkrat sem ene Dunlop SP WinterSport 3D pustil vulkanizerju za 20€...dve z 4mm,dve pa z 6mm profila...6let stare...za poleti za kakega "butlja" še za ponucati,pozimi pa za ubiti se...si malo zabremzal,in je kar letelo,kamor je hotelo😬. Od takrat naprej-6 let je pri meni meja,pol pa me ne zanima več,kaj bo kdo z njimi počel,samo znebiti se jih hočem,in nočen nič zajebancije prek bolhe ipd...pa nimam mira iz nočne-klici,SMSi,pa daj mi jih dostavi,pa...ma dobesedno jebe se meni za takšne "smeti"...mojega avta ne bodo več videle.
    • sam res, 2% jih ni naredilo je pa cela drama
    • Ampak, verjel ali ne, problem tukaj ni v meni, ampak v tem, da par let nazaj je bilo izbire še pa još, pa so enostavno nehal delat take avtomobile. Sej vem da je to zato ker so se manj prodajali kot SUVi, ampak takole vsa jajca dat v eno košaro (samo SUVe delat) jih bo enkrat drago koštal.    Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije kupu, al pa bom primoran v nakup SUVa. Ko pride hibrid CX5 bo vsaj mal tolažbe, sploh če bojo zadržal dinozavrski motor notr
    • V Sloveniji bi nujno morali zaposliti vsaj kakšnih 10.000 urologov!   Ker veliko večino Slovencev že kronično boli kurac...
    • Vse se prodaja in tudi proda. Eni ne vedo da so stare gume za smeti😁
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.