Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

:punk: prosim ?e ima kdo rabljen dfp filtter za m6 l.2007 105 kw ker se je moj razletel v prafaktorje ter avto

dela samo v zasilnem programu :hudicek: ,ali kako drugo varianto :jupiii: ,hvala in lp

Napisano

:punk: prosim ?e ima kdo rabljen dfp filtter za m6 l.2007 105 kw ker se je moj razletel v prafaktorje ter avto

dela samo v zasilnem programu :hudicek: ,ali kako drugo varianto :jupiii: ,hvala in lp

Razletel v prafaktorje??? WTF? OD ?esa?

Napisano

Pa ti si dober primer za ajvarja. Brez filtra si ?e, samo ?e elektronika se porihta, da avto ne bo v zasilnem na?inu deloval... :bravo:

Napisano

A nam ?e? razlo?it kako se ti je to zgodilo... DPF ni kot katalizator za bencinarje, da se kr skup sesede :ne vem:

33112_1.png

Napisano
:huh: ?ivjo,avto ima 200km uvoz(bussines as usual),dps se je razsipal na prafaktorje in to je to,garancija nula(bussines as usual)oziroma kurac od ovce,dajte predlog kako zrihtat.hvala :whatever:
Napisano

No ja, misli? da je ta napaka zato, ker je avto iz tujine? I don't think so. Tale filter se ne bi smel kr tko razsut...Razen, ?e se je nekdo vozil z zabasanim filtrom pol leta...pojma nimam

Napisano

Hvala bogu da nimam navora, "nizke" porabe in vsega kar pa?e zraven.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

OK, spet nabijamo... a ima kdo kak pameten predlog za nikotina, ker lahko na slepo ugibamo zakaj se mu je DPF sesedu pa mu to ne bo pomagalo pri re?itvi.

33112_1.png

Napisano

Je ?e kontaktiral modela ki ta DPF prodaja, kaj zdej bo pa ?e sam povedal.

Napisano
:whatever: kontaktiral sem modela za dfp ampak se ne javi ker ?e en cajt ni bil na forumu,tako da prosim ?e je mo?nost urediti zadevo z softwerom,hvala,ajvar javi se, :vskalo:
Napisano

:whatever: kontaktiral sem modela za dfp ampak se ne javi ker ?e en cajt ni bil na forumu,tako da prosim ?e je mo?nost urediti zadevo z softwerom,hvala,ajvar javi se, :vskalo:

Treba je poslati ZS, potem se bo ziher javil.

Ajvar NIMA ?asa ?e 3 tedne potem pa lahko. :angry2:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.