Turbo Lumpi Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Evo, pesto mi je ratal raztavit, tako da sem se potem lotil bru?enja: Obe?eno za barvanje: Pobarvan boben: Pobarvano pesto: Pobarvani nekateri deli podvozja: PS: umes sem opazil da moje razervno pesto nima ABS-a... pa me zanima kako bi to vplivalo ?e bi zmonteral na avto? verjetno bo skozi svetila ABS lu?ka... Citiraj
Deeyan Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 ker si ?e ravno mel razstavljeno podvozje bi blo fajn, ?e bi si dal popeskat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 31. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 Svoje podvozje imam ?e vedno na avtu, to so samo rezervni deli... mislim da tudi z bru?enjem (dratper?na na felxi in borma?ini) zadostuje, edinole za nedostopne dele bi bilo fajn peskanje... Citiraj
Ploki Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 ja, lu?ko lahko ven iz ?tevca pobere?... to je najmanj?i problem. ve?ji je da nima? absa. Citiraj
Symon Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Fajn je, ?e ima? doma pi?tolo za peskat in ene par hobokov in ?akljov peska za peskanje... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 PS: umes sem opazil da moje razervno pesto nima ABS-a... pa me zanima kako bi to vplivalo ?e bi zmonteral na avto? verjetno bo skozi svetila ABS lu?ka... Prestavi obro?ek ki je na pestu, pa je vse tako kot mora bit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Turbo Lumpi Napisano 1. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. september, 2010 Prestavi obro?ek ki je na pestu, pa je vse tako kot mora bit. ?e mi rata odtegnit ?ravf ki dr?i vse dele skupaj (32 klju?)... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Macolo, tavelike gidore z palico in ?e eno dolgo palco, katero uporabi? kot podalj?ek,kak plinski grelec, velik WDja in velik trme Citiraj
Ploki Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 al pa pnevmatsko pi?tolo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Recimo, ?e vedno je konkretna cev - ror re?il dan Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.