Andriy Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ravnokar sem bral 24ur.com in na?el pod ?rno kroniko. In spet opomin kako na hitro se ti lahko nekaj tak?nega pripeti, kjub temu da vozi? normalno. http://24ur.com/novice/crna-kronika/prehit...-grozljive.html Tisti ?rni avto mi nekako ne gre z glave, a je 6-ka al ni? Kdor koli ?e je upajmo na najbolj?e. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Je 6ka, in ?koda jo je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ja tale nesre?a je res bedna ja. Predvidevam, da je te?je po?kodbe glave fasal un v 206CC ko je zalomilo streho. Mazda 6 pa ne vem, zadnji konec je sumljiv, sli?i na kakega Mondeota. V vsakem primeru pa ?elim tem ljudem samo najbolj?e. Citiraj
jures Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ja tale nesre?a je res bedna ja. Predvidevam, da je te?je po?kodbe glave fasal un v 206CC ko je zalomilo streho. Mazda 6 pa ne vem, zadnji konec je sumljiv, sli?i na kakega Mondeota. V vsakem primeru pa ?elim tem ljudem samo najbolj?e. Mondeo je to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 tti koro?ci obupno vozijo... "Policisti so se odpravili na njegov doma?i naslov, nato pa je 33-letnik poklical ?tevilko 113 in se vrnil na kraj prometne nesre?e." Kaj? se pravi, po tem ko so se odpravili po njega je on poklical policijo in ?el nazaj al kaj? Citiraj
Boss Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Je 6ka, in ?koda jo je. Hmm to, ni ?estka pa sej itak ni va?no. Sumljivo pa je to kako, da je ta v tem ?rnem avtu ima hude po?kodbe glave pa vozilo sploh ni mo?no po?kodovano. :ne vem: o?itno ni bil privezan, ker pas in airbag bi morala z lahkoto opraviti nalogo varovanja ?oferja. Citiraj
Symon Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Hmm sam nisem razbral kdo izmed niju je pripeljal nasproti in kdo je vozil za tovornjakom. ?e mene vpra?a? je po?kodbe glave utrpel tip v 206ki. ?e nisi privezan ti pa airbag zlomi vrat. ?e ti zlomi nos ali malo ope?e dvomim, da si potem v smrtni nevarnosti. V glavnem grdo vse skupaj. Tisto z unim, ki je pobegnil nakar so pri?li policisti in je klical 113 in ?el (sam?) nazaj na prizori??e nesre?e pa pomoje razumejo samo avtorji ?lanka. Sfalirani ?tudenti. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Ker sem glih iz unih koncov doma, mi ni uspelo to?no zvedet kateri avti so bli in kaj je blo to?no res pri tej nesre?i. Je pa bla cesta zaprta dobre 3 ure. Je pa pri nas velik selja?ke mularije, ki si kupi npr. BMW letnik 19xx,muske za 2000? (da ja vsi mislijo, da ima registriran avtoradio in ne avta) in potem samo gas Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.