Ugriz klopa...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Nekaj rešujemo, huda zmeda, hitimo, kaj jaz vem, kako so se moja očala znašla na stolu poleg mene. Prileti sodelavka z nekimi dokumenti in hitro sede poleg mene, da rešimo. In, seveda, sede na očala. Pa se opraviči: - "Joj, oprosti!" Pa jaz nazaj: - "Ne sekiraj se, so videle še večje katastrofe..." Šele, ko se je sodelavka na drugi strani začela smejati, sem dojel, kako bi se to dalo razumeti...
-
- "Sem slišal, da so v Iranu menstruacije." - "Demonstracije, ne menstruacije." - "Mah, pač, neko prelivanje krvi..."
-
Se zjutraj pogovarjata dve 20-letni prijateljici: - "Ali si bila včeraj na sestanku s tistim tipom?" - "Ja." - "In kako je bilo?" - "Prišel je z Mercedesom letnik 1940." - "Ta pa ima denar, kaj?" - "Na žalost je prvi lastnik..."
-
Jaz bi te samo pohvalil za vsebinsko lepo oblikovan zapis tvojega vprašanja. Imaš vse, odstavke, alineje, sosledje, poudarjen tekst... lepo.
-
Pri novi trojki izgubiš prvo leto na vrednosti cca 3.000 €. Mnogi pravijo, bom starega prodal, dokler zanj še kaj dobim. To je zame čisto nelogično, razen če že ve, da je nekaj zelo narobe in bo popravilo stalo velik del vrednosti avta ali celo več. Sam sem se podobno bal pri Hondi Accord 2.2 dizel, ki je imela 228.000 prevoženih, odlično ohranjena, pa sem zanjo leta 2020 iztržil 4.200€. Bal sem se stroškov menjave sklopke, injektorjev, turbine, stekla na žarometih so bila obledela, itd. Še danes mi je žal. Kolega podobno že nekaj let premišljuje glede CRV letnik 2010, ki ima čez 300.000 km. Ampak z avtom se vozi še vedno odlično, recimo da za popravila v povprečju zapravi okrog jurja, do jurja in pol letno. Vse jasno.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.