Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Ja, lopato, ker jo bom zdajle v kratkem dejansko rabil, ker grem neke tlakovce urejati okrog hiše, dokler je vsaj malo vremena.
    • Majstri, če ni strogo varovana vojaška skrivnost, me zanima, kje imate sklenjeno Nezgodno zavarovanje otrok in mladine ter koliko plačujete za to in kaj vse je vključeno v to?   Ker mislim, da bom potreboval novo zavarovalnico. Ta, pri kateri sem imel do zdaj (Generali) se je odločila za 200% podražitev zavarovanja... Pri šestih otrocih to rata kar poštena cifra...
    • Pravkar dobil od zavarovalnice dopis, da bodo "posodobili" nezgodno zavarovanje otrok in mladine. Zraven piše, da bodo prilagodili zavarovalne vsote in poenotili popuste. Piše tudi ... ... ...   Da skrajšam tisti skoraj tri strani dolg dopis: za 200% bodo podražili premije...
    • Mojster, od kje ti fama, da lahko EV uporabljaš samo 20-80%? Gostilniška debata, kajne. To je zgolj priporočilo za lepo ravnanje z baterijo. Ne bo pa nič narobe, niti crknil ne bo, če ga boš kdaj nafilal na 100 % in spraznil do 1 %. Edino kar res ni priporočljivo, da na 100 % stoji na soncu ali pa 1 % v hudem zimskem mrazu. Vse vmes se ne rabiš sekirat. Ker vidim, da si ultra ziheraš, ti še vedno povem, da lahko svoj interval popraviš na 5-95 %, pa bo še vedno veliko rezerve.   To, da ne bi zmogel par sto km elektrike nafilati čez noč, je pa tudi bosa. Glede na tvoje varovalke pač namestiš pametno polnilnico, ki meri porabo hiše in se bo avto filal, kolikor se bo lahko. Še vedno je ogromno časa zvečer in ponoči, ko ti avto stoji ... Če pride pa res kaka izredna situacija, imaš pa po Ljubljani en kup javnih polnilnic, zagotovo se kaka najde tudi blizu katere od lokacij, na katerih se nahajaš. In boš imel vsaj 11 kW AC polnjenje na voljo.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.