lindt3 Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 imam mazdo 3, dizel, prevozenih 160000km, letnik 2005 do 150 tisoc mi je avto delov ko urca sedaj pa imam same tezave, od gibljive cevi ( auspuh), bakrene podloske za dizo, sklopka, rjavenje celega avta, akumulatorja, turbina, itd.... Vse sm ze popravu, sedaj me pa zanima ali se splaca dize zamenjat ali obnovit. hvala Citiraj
SpEkTr Napisano 11. december, 2010 Prijavi Napisano 11. december, 2010 Probaj recimo na diesel servis burja. Tam baje, ?e se le da obnovijo oz. o?istijo ?obe.. Citiraj
qwerty Napisano 12. december, 2010 Prijavi Napisano 12. december, 2010 meni je zadnji? labi proporo?al nek aditiv za ?i??enje ?ob, ne spomnim imena ampak na cliotu mi je re?iil probleme Citiraj If in doubt, flat out...
lindt3 Napisano 13. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2010 meni je zadnji? labi proporo?al nek aditiv za ?i??enje ?ob, ne spomnim imena ampak na cliotu mi je re?iil probleme odlicno bom probov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.