snjaper Napisano 1. februar, 2011 Prijavi Napisano 1. februar, 2011 Lp zanima me samo katere ?arnice pridejo v amaturno plo??o in katere pridejo v lu?i.Lp in hvala za odgovore. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Bi povedal kam v armaturo ? Pa ma? ali nima? xenon-a ? PS. Vse pi?e v navodilu za uporabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
snjaper Napisano 2. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2011 2 ?arnice sta mi ugasnile,ena za avtomastsko klimo, pa zraven nje, pa ko bom odpiral bom vse zamenu, pa rabim vedet katere ?arnice so vrste, dimenzije, mo?. V navodilih ko sem bral sem zaznal samo za mo? ?arnic, ne pa katera vrsta. Za sprednje ?aromete pa mam navadne lu?i, pa tudi ne pi?e a so h4,h1,h 7... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2011 Prijavi Napisano 2. februar, 2011 Spredaj so H1, pa to tud pi?e. Za v armaturo+okrog ventilacije-klime pa so ene super duper smotane ?arnce,na sevisu 12?, pri meni 2?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
snjaper Napisano 2. februar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2011 hvala za info, sm ti ?e poslal zs. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.