alen_92 Napisano 30. marec, 2011 Prijavi Napisano 30. marec, 2011 Pozdravljeni! Pred pol leta sem kupil mazdo 323f 1.6 letnik 1990. Problem se je pojavil pred kratkimi in sicer je za?elo zadaj nekaj ru?it med vo?njo... Ko sem vozilo odpeljal k mehaniku mi je ta povedal, da je zadnja leva roka pregnita in da to povzro?a to ru?enje... zdaj pa me zanima, ?e lahko nadomestno uporabim z navadne mazde 323 (tista trivratna hatchback verzija) in ?e ma kdo kak?en tak del v rezervi... lp, alen Citiraj
mazdaman Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Od 3 tratne ti sigurno ne bo pasalo. Morda ima podobno ali pa celo enako podvozje zadaj MX3, ostale 323 3 in 4 vratna pa imata ?isto enostavno podvozje ne ve? vodilno premo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
alen_92 Napisano 4. april, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2011 okej, hvala ti za info! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.