David Napisano 4. junij, 2005 Prijavi Napisano 4. junij, 2005 U?erej zve?er sem bil slu?beno v Kr?kem...... In ?e vam po?teno povem se se ?udim da je ?e malo nesre? tam....... Na poti gor sem imel 2 bli?nja sre?anja s kreteni na cesti......kolona par kilometrov.....in en kreten z alfo 156 LJ registracije, na vso silo prehiteval kolono...profitiral najbr? manj kot 2 minuti.......?e se nebi skorej s ceste umaknil bi me ?elno zalimal in en avto za mano isto......pol malo naprej ?e eden....tokrat z eno staro kripo.....ista situacija. Ko sem se vra?al ob kak?ni 2 pono?i nazaj sem na cesti na enega predvidevam pijanca nalete....malo naprej od gradbi??a pred Novim Mestom mi v desnem ovinku prleti po mojem pasu....nepregleden ovinek....dokaj oster....Spet je ?lo mimo na milimeter....!!! Me je dr?alo da bi za njim ?ou in mu gume razrezal..... OK mnenja prosim... LP daVid Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 5. junij, 2005 Prijavi Napisano 5. junij, 2005 Dobrodo?el na tej relaciji, sej po?asi se bo? navadil, da ve?ina NIMA vseh koles v glavi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Welcome to Dolenjska... land of cvicek & smarnica Citiraj
eye Napisano 6. junij, 2005 Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Tko v tola?bo ni sam dolenska problem Citiraj
David Napisano 6. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2005 Ok se dosti vozim....mogo?e pa je lih psiha pri tej delovala......Sam res se ?udim da je tako malo nesre?..... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.