Skoči na vsebino

Testiram novo M5 1.6 diesel

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Motor 1.6 CD 116 TE oprema

Moje mnenje ? motor me je prijetno presenetil za 1.6, ampak? za moj na?in vo?nje ?isto dovolj, ker nisem ravno divjak ( in mi je 1.8 bencin dovolj v M5 ? sicer ima moja bencinka precej bolj?e pospe?ke ? ampak navora pa ni), za kaj ve? bo pa mogla Mazda dati notri 2.2 ( 129 konjski bi bil odli?en)

Dober navor, odli?na zvo?na izoliranost, in vo?nja s tem motorjem je zame u?itek! Podvozje vrhunsko ? lahko nareidm direktno primerjavo z Touranom, pred novo generacijo ? in se Mazda 5 pelje bolj?e. Fun to drive bi temu lahko rekli.

Armatura: vse kar rabi? je na dosegu roke! Displaj je bolj?i ? ni ve? potrebnega preklapljanja med zunanjo in temp. notranjosti. Ura in potovalni ra?unalnik sta tudi lo?ena! vse najbolj nujno je tudi na volanu!

Oprema: vse kar rabi? ? manjkajo edino parking senzorji, ampak jih nadomestijo velika ogledala!!

Manjka ji pa par sladkor?kov ( v primerjavi z prej?njim modelom): dvostopensko odpiranje prtja?nih vrat, polica pred sovoznikom nima gumirane podlage ( vse drsi) itd.

Kon?ni zaklju?ek: zame je CD 116 ?isto dovolj. Prtlja?nik me moti ker so notri sede?i ( jaz jih nimam, ker imam custom made prtja?nik zaradi plina, in je ve? prostora)Jaz bi naredil 2 verzije M5 za vse mo?ne opreme ? z in brez 7 sede?ev.

MAZDA 5 ruls

Napisano

Morda sem preve? konservativen, ampak preprosto ne morem tolerirat tega downsizinga. Kubatura je po mojem mnenju nenadomestljiva. Tako mlin?ki pod 2 litra nimajo kaj iskat v 2 tonskih avtih in pika. Enak pofl je renault z 1,5 v laguni, VW s tistimi svojimi 1,2 mlin?ki....... Saj ne re?em, da se ne pelje, ampak .....

Nemci imajo pregovor: "Hubraum ist durch nichts zu ersetzen." ali po na?e: kubature se ne da z ni?emer nadomestiti.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

1.2 TSI je definitivno premalo za take avte kot to dela VW! ?eprav fani VW trdijo da je super motor in da pije 6 litrov! ma ne seri!!

mazdin 1.6 je pa kr dobr motor, pa ?e 116 konjev ma! medtem ko ma VW 1.6. 105 . in se ?ist ok pelje! ampak kot sem napisal! obvezno rabi M5 tut 2.2 motor

Povpre?na poraba M6 116 CD je bla 6.9, ampak je bila kombinacija zelo hitre vo?nje po AC , in nato nazaj normalna ( Zagorje - LJ - Zagorje), kar nit ni slabo! ?e bi jo vozil po omejitvah, bi bila sigurno liter manj!

Napisano

no replacement for displacement :)

sem vozil 1.2 TSI, je res dober...bolje gre kot npr. moja mx5 z 1.6

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ja 1.4 TSI je cool! 1.2 v npr XL altei - NO GO nepremi?nina! za golfa je pa verjetno ok

Sej tut moja M5 1.8 plin , gre super ! tretja pa gas

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.