jures Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 da dol pade? http://www.youtube.com/watch?v=syowm2h3_9M Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Mali đavol?ić sletio u New York i ka?e: "Ja sam mali đavol?ić, imam koferić i do?ao sam krasti." Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i ka?u: "Ne mo?e? ovdje krasti, idi u Englesku." On ode tamo i ista prica: "Ja sam mali đavol?ić, imam koferić i do?ao sam krasti." Ovi ga isto nalijepe i po?alju u Njema?ku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade." I on u Njema?ku ... Sleti na aerodrom i ka?e: "Ja sam mali đavol?ić, imam koferić i do?ao sam krasti." Ovi ga odmah u rikverc i ka?u: "Ima jedna zemlja dole ni?e, na Balkanu, Hrvatska, tamo se krade nemilice, idi tamo." On odmah u Hrvatsku, sleti na aerodrom u Zagrebu i ka?e: "Ja sam mali đavol?ić, imam ... ma ... gdje mi je koferić, jebem vam mater lopovsku..." Citiraj
iceman22 Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 ta je tudi dobra... http://www.youtube.com/watch?v=YVzqjIZGcyw...feature=related Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 28. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 hehe sam ne vem al je mislu popu?i ali, da je en navaden pusi Citiraj
Don Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Sirius Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Pravkar sem prebral nekaj "biserov" srbskih ?portni komentatorjev. Za vzorec sem izbral tega: Du?ko Kora? · "Ovo je Keli Erikson, si?u?na ?vedjanka, skaka?ica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispu?ta je iz vida. A ?ovek koga upravo vidite, je sna?ni momak, D?on Godina, baca? kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmi?enjima." Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 ce smo pri srbih tale zmaga (sploh prevod, ko pije sok) http://www.youtube.com/watch?v=Sc5E3kVIs3s Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
daSKAn Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 To tut sem pa?e, Real zgubu 4:0!! Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 V spovednici ?upnika pritisne lulat... ni vedel, kaj naj naredi, pa je pred spovednico zagledal ?istilca, ki je pometal. ?el je k njemu in mu rekel: "Poslu?aj, mene obupno lulat ti??i, pojdi v spovednico in poslu?aj gospo Novakovo, ki bo zdajle pri?la k spovedi, karkoli ti pove, ji daj tri Zdrave Marije za pokoro..." ... in odleti na strani??e... ?istilec se vsede v spovednico in res pride ga. Novak... Le ta mu pove: "O?e, hudo sem gre?ila... Podlegla sem sku?njavi in mo?evim ?eljam in dala njegovega "saj veste kaj" v usta..." ?istilec, ?okiran, ugotavlja, da so za tak?en greh tri Zdrave Marije le premalo. Zato odpre spovednico in vidi ministranta. Le-tega vpra?a: "F'nt, poslu?ej, kuga daje ?upnik za fafanje?" Ministrant ga pogleda in odgovori: "Dva Twix-a in CocaColo!" 2. Gospod ?upnik, gre?ila sem !" "Povej, dete moje, svoj greh." "Nosim prekratko mini krilo!" "No, saj to pa ni tak greh !" "Ampak, gospod ?upnik, jaz spodaj ne nosim hla?k !" "Jezus Marija, to je pa hud greh. Za pokoro bo? zmolila 3x O?e na?, 3x Zdravo Marijo pa ?e deset prevalov po sredini cerkve naredi !!! 3. Pri spovedi. "Gospod ?upnik, gre?ila sem !" "Povej, otrok moj, kako si gre?ila?" "Mo?kemu sem dala svoj cvet!" "Ja, povej, kolk si pa stara?" "Enaindvajset". "No, potem pa to ni tak greh!" "No, to ?e, ampak mo?ki je...." "Kaj je z mo?kim?" "No, ta mo?ki je...?upnik iz sosednje fare....." "Aha, no to je pa hud greh, ti vendar spada? pod NA?O faro !!!" Citiraj
jures Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Jest sem padu s stola - meka voda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Jest sem padu s stola - meka voda hahaha ta je mal k un "higijena u gradu" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
enej_46 Napisano 31. oktober, 2009 Prijavi Napisano 31. oktober, 2009 http://www.mojvideo.com/video-kdo-se-ima-b...787691d356176dfhaha, nevem kaj si mislit ampak ?e vedno ljubim mojo mazdico Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
qwerty Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 Tarzan je celo ?ivljenje ?ivel v d?ungli in ni imel pojma o seksu. Jane se je odlo?ila, da mu to obrazlo?i zelo simboli?no, kot otroku: - Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej mora? ti svojo cunjico oprati v mojem pralnem stroju. Naslednjih pet no?i je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. Ko je ?e precej izmu?ena Jane uspela priti do sape, mu re?e: - Tarzan, poslu?aj me. ... Preve? pere? ti svojo cunjo. Izpral je bo?. Mora? malce redkeje, nekako na tri do ?tiri dni. Tarzan jo poslu?a in naslednji mesec Jane ni niti povohal. Jane, ?e malce iznervirana, vpra?a Tarzana: - Tarzan, kaj ti je? Zakaj ?e cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju? Tarzan ji ves vesel in sre?en pove: - Tarzan nau?il prati na roke!!!! Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Zjutraj za vrtec je tezka.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Zjutraj za vrtec je tezka.... hahaha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 http://www.mojvideo.com/video-hiperaktivno...1a7010c47869f85 Definicija hiperaktivnosti - 24/7.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Zjutraj za vrtec je tezka.... Hahahaha jures.... to pa nardi toplina novega doma.... :aaaaa: Citiraj Feel free....
Boss Napisano 2. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2009 http://www.mojvideo.com/video-hiperaktivno...1a7010c47869f85 Definicija hiperaktivnosti - 24/7.... Hja kaj pa ga s cukri fila?.... se prav lepo vidi, ko mu zmanjka energije bumf pi?kot v usta pa rockenroll naprej Citiraj
jures Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Hja kaj pa ga s cukri fila?.... se prav lepo vidi, ko mu zmanjka energije bumf pi?kot v usta pa rockenroll naprej banana pa jabuk... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 3. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2009 hehe... biti skladi??nik ni lahko, je pa tudi smrtno nevarno http://www.izklop.com/?url=links/start&...en&id=56972 Citiraj
Jest Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 "Napimpaj" svoj avto Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 "Napimpaj" svoj avto Ta isti Audi je sedaj parkiran v tisti gostilni na avstrijski strani Ljubelja kjer te pobere Avtobus ko prehodi? ?epo - 300m stran od mojega nesre?nega kraja. Zadaj je grozen, ne samo da so tudi lobanje in kr neki, se rdece lucke ob oknu in havbi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Ta isti Audi je sedaj parkiran v tisti gostilni na avstrijski strani Ljubelja kjer te pobere Avtobus ko prehodi? ?epo - 300m stran od mojega nesre?nega kraja. Zadaj je grozen, ne samo da so tudi lobanje in kr neki, se rdece lucke ob oknu in havbi Pred pol urce je bil parkiran pred naso firmo (zraven restavracije Mona Lisa v Kranju ) ... EDIT: Sel pogledat skozi okno in je se vedno tam Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.