Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

mene bolj kot posnetek moti da je napisal Ferrari medtem ko stopa iz lamborginija

Sploh ne "stopa" plazi se.... :prstgor:

Napisano
pred 57 minutami je Deeyan napisal:

Sploh nism vedu za ta model, sm sou slikce pogledat... 🤮

Ja ni ga še uradno zuni, ma pomoje je že vnaprej razprodan :)

Napisano

"No, Janezek, povej mi," reče učitelj, "rešitev naslednje naloge: Tvoj oče gre peš iz Ljubljane proti Medvodam s hitrostjo 3 km/h. Tvoj stric gre eno uro pozneje za njim s hitrostjo 5 km/h. Kje se srečata?"
Janezek kot iz puške: "V prvi gostilni!"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Mah, konec koncev, ven pridem najbrž v vsakem primeru. V enem primeru sam, v drugem pa v spremstvu gasilcev...

serviser.gif

Napisano
Gospa je šla k frizerki in si hotela urediti frizuro pred odhodm na počitnice v Rim. To je omenila frizerki, ki je odvrnila: "Rim? Zakaj bi kdorkoli šel na počitnice v Rim? Rim je umazan, prenatrpan. Vi ste zmešana, ker si želite tja iti. Torej, kako pa boste potovala tja?"
"Rezervirane imam karte z letalsko družbo Continental."
"Continental." Se je začudila frizerka. "To je najbolj grozna letalska družba, kar si lahko zamislite. Njihova letala so stara, stevardese nesramne in leti vedno zamujajo. Torej, kje boste bivali v Rimu?"
"V hotelu Teste, takoj čez Tibero."
"Oh, prosim vas, ne govorite več. Poznam ta hotel. Vsak misli, da bo to odličen hotel, ko pa pride tja, vidi da je navadna luknja."
"Če bomo imeli čas, bomo šli v Vatikan in videli Papeža," pripomni gospa
"Ta je pa dobra," odgovori frizerka. "Vi in še milijon drugih ga bo poskušalo videti in če boste srečni ga boste videli tako od daleč, da bo videti kot ena mravljica. Kaj naj rečem, srečno na vašem potovanju, pa še kako jo boste potrebovali."
Mesec kasneje pride gospa nazaj k frizerki in jo ta vpraša kako je bilo na potovanju.
"Bilo je čudovito," pravi gospa. "Ne samo, da smo potovali s popolnoma novim Continental letalom, bil je prezaseden in so nas zato premestili v 'prvi razred'. Hrana je bila odlična. Postregel pa jo je prijazen in postaven stevard. Da o hotelu niti ne govorim. Pravkar so končali 5 milijonov vredno renovacijo in je postal najboljši hotel v mestu. Tudi ta je bil prezaseden in so nam, brez dodatnih stroškov, ponudili hotelski apartma."
"Ali ste videli Papeža?" vpraša frizerka.
"Seveda, to je šele zgodba. Šli smo v Vatikan in švicarski vodnik me je potrepljal po rami ter dejal, da bi Papež rad segel v roko nekaj naključnim popotnikom v njegovem privatnem apartmaju. In res, v nekaj minutah je prikorakal Papež in nas osebno pozdravil ter spregovoril nekaj besed z nami."
"A res, kaj je pa rekel?" vpraša frizerka.
Rekel je: "Ljubi Bog, kdo vas je pa tako grdo sfriziral?"

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pred šolo se ustavi avto, voznik odpre okno in ogovori 10-11 let starega fantiča:
- "Se greš peljat?"
Fantič odgovori:

- "Ne!" In gre naprej.
Moški zapelje 100 metrov naprej, iztopi iz avta, počaka fantiča da pride do njega in ga spet ogovori:
- "Mulc, če se vsedeš v avto, ti dam 20 evrov."
Mulc spet reče:

- "Ne!" In gre naprej.
Moški zapelje še 100 metrov naprej, počaka fantiča in ga ogovori:
- "Mali mož! Če se vsedeš v avto in se greš peljati z mano, ti dam 50 evrov in sladkarij koliko lahko poješ. Daj, prosim."
Mladenič odgovori:
- "Poslušaj, tata. Kdo je želel Dacia Duster: ti ali jaz? TI! Sem ti lepo govoril, da nam ne delaj sramoto? SEM ! No, zdaj se pa sam vozi."

• Všeč 1
  • Haha 8

serviser.gif

Napisano

Baje, da Rimokatoliška cerkev uči, da je njihov Bog vsemogočni in da lahko naredi čisto vse - tudi nemogoče stvari.

Jaz sem našel trdne dokaze, da to ni res, da Bog ni vsemogočni. In dokaz je tu: tega, kar politiki pred volitvami lahko obljubijo, tega niti Bog ne more izpolniti. Torej, Bog ni vsemogočni.

serviser.gif

Napisano

O moj bog, kje si pa tole najdu... tega videa se spomnim cca ene 30 let nazaj... ampak smešen je pa še vedno :bravo:

33112_1.png

Napisano

Vem, da je ze star... ampak se vedno zanimiv :P ... Mogoce ga pa niso se vsi videli ... 😇

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 43 minutami je Boss napisal:

O moj bog, kje si pa tole najdu... tega videa se spomnim cca ene 30 let nazaj... ampak smešen je pa še vedno :bravo:

Hah lih sem hotu napisat, celo da mam tega nekje spravljenga na cdju. Ker takrat smo pac stvari shranjevali na cdje in ni bilo youtuba :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
pred 6 urami je LabiGT napisal:

Hah lih sem hotu napisat, celo da mam tega nekje spravljenga na cdju. Ker takrat smo pac stvari shranjevali na cdje in ni bilo youtuba :D

Me je zdejle firbec matral, kolk sem kiksnil, ko sem rekel da je tole staro 30 let. V bistvu je 27. 😜

WALIREENGLISH.COM

Best seatbelt commercial! Watch, listen and repeat English sentences. For more videos visit my youtube channel - WaLiRe English.

33112_1.png

Napisano

Ob pivu se Anglež, Francoz in Haso hvalijo, kdo ima najboljši sluh.
Pa se hvali Anglež: "Last najt me zbudi nek šum. Pa grem iskati po hiši, da vidim kaj je to.
Celo hišo sem prebrskal, ko sem pogruntal, da slišim kako mi trava pred hišo raste."

Pa doda še Francoz: "Ah to ni nič. Tudi mene je neko noč zbudil nek šum. Celo bajto sem obrnil na glavo, ko sem v garaži opazil, da slišim, kako mi rja nažira Citroena."

In nato Haso zaključi: "Ma nije to ništa momci. Zadni put ja čujem neki šum u mojem ormaru.
Ja otvorim ormar i vidim kako mi kaput izlazi iz mode."

serviser.gif

Napisano

Vrne se Janša s Poljske in v Ljubljani ga pričaka sam župan in večina Ljubljančanov, zraven pa vol na ražnju, sveže pečen.

Janša: "Pa, ni bilo treba, no."

župan: "Ne se sekirat, de, dokler bo Ljubljančanov, bo tudi volov..."

serviser.gif

Napisano

Zvečer sem bil depresiven, pa sem poklical center za pomoč.
Zaradi zasedenih linij sem dobil operaterja v Pakistanu.
Povedal sem mu, da razmišljam o samomoru.
Postali so čisto navdušeni in me vprašali, če znam pilotirat ali pa vsaj vozit avto...

• Haha 3
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Par se odloči, da bo zaradi otrok uporabljal namesto
besede seks besedo pisalni stroj.
V ponedeljek ob kosilu vprasa mož: "Draga, a bom lahko danes zvečer nekaj natipkal ?"
Žena: "Žal ne bo šlo, ker imam rdec trak v stroju..."

V sredo žena ponudi: "Dragi, zamenjala sem trak, danes lahko tipkaš na stroju."
Mož: "Hvala, sem že na roko napisal..."

serviser.gif

Napisano

Prekleto prekladanje ure! Prej mi je stal doma, ko sem bil z ženo v postelji, zdaj se mi pa vzdigne šele, ko se že peljem v službo...

• Haha 2
  • Začuden 1

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja, to je bila bajta stara 60 let in se moraš vprašati, če ima smisel. Moja je bila ob začetku adaptacije in dograditve stara okrog 30 let, zato je še imelo smisel. Ko bom vse skupaj prodal čez 30 let, se naj kdo drug ukvarja s tem ali bo rušil ali pa ne. Pa tiste bajte od takrat moraš spucati do surovega in vse inštalacije zamenjati, da je potem za kaj. Pa se vprašaš, če ima smisel samo stene pustiti. Drug rang so pa bajte iz 80ih in recimo začetka 90ih. Drago kot pes, da bi šel rušiti, pa nič pametnega ne moreš narediti, ker so večinoma še vedno čudne zasnove in razporeditve protorov za današnje standarde.   Težko se je tole odločiti. Vedno je pa bolje, da se ti bajta prilagodi, kot pa ti njej.
    • Ali je na obstoječi lokaciji možno sezidati drugačno hišo (lokacijska informacija občine)? Če da, potem bo zelo verjetno potrebno pridobiti novo gradbeno dovoljenje in strošek rušenja (120 m2 x cca 50 €) ter strošek izdelave nove hiše, cca 1.700 €/m2, odvisno od izvedbe in preseravanja.   Pa ne mislit da bo nova hiša "perfect", če slučajno nisi sezidal vsaj že dveh.  Novi materiali in tehnologije gradnje zahtevajo od izvajalcev veliko več znanja kot včasih, v teoriji vse super, praksa pa pogosto bistveno slabša. Kaj bo čez 30, 50 let s tako hišo, ki bo verjetno potrebovala bistveno več vzdrževalnih stroškov kot tiste stare iz 80-tih, se še ne ve.   Pred osmimi leti se je v kraju-mestu 20 km iz Ljubljane prodajala enostanovanjska hiša letnik 1967 na parceli cca 800 m2. Za tisto obdobje dokaj moderno zasnovana hiša, lepo vzdrževana (nova kritina). Super lokacija (do 3 minute peš do zdravstvenega doma, železniške postaje, avtobusne postaje, upravne enote, občine, knjižnice, trgovine, itd.). Cena 220.000 €. Hišo je kupec podrl in sezidal novo, po sedanjih standardih. Jaz je verjetno ne bi podrl, bi me pa motili zelo nizki stropi spodnje - kletne etaže - cca 220 cm. Če bi v hišo vložil cca 100.000 €, bi postala OK za naslednjih 30 - 50 let, tako pa je kupec vložil verjetno okoli 300-350.000 € in bo imel moderno hišo. Razlika je torej cca 200.000 € (320.000 € ali  520.000 €). Nekomu je to dosegljivo, nekomu ne, odvisno je tudi od prioritet.         Danes namesto prejšnje hiše stoji tole:    
    • Policisti aretirajo cigana - "Ime, priimek, naslov?" - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Ker pri sebi nima nobenih dokumentov, ga policisti odpeljejo na policijsko postajo in pošljejo patruljo, da preveri. Patrulja se vrne se in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Premlatijo cigana in spet vprašajo, kdo je. On spet odgovori: - "Sandokan Jovanović, Kerinov grm b.š., 8273 Leskovec pri Krškem." Policaji se odločijo, da bodo enega spet poslali tja, da preveri, morda je prvi zamočil. Ta policaj se vrne in reče: - "Takšen človek tam ne živi." Spet premlatijo cigana, on še vedno vztraja pri svojem. Policisti še tretjič pošljejo patruljo, tudi ta se vrne in poroča, da takšen človek tam ne živi. Spet ga zmlatijo, ampak jim na koncu ne preostane drugega, kot da ga izpustijo. Cigan, ves strt, se komaj privleče domov, ko ga tam sreča sosed: - "Sandokan, sinoči te je policija trikrat iskala, rekel sem jim, da ne živiš tukaj - boš plačal za pivo?"
    • Pri vseh neumnostih, ki jih zadnje desetletje počnejo, se ne bi čisto nič čudil, če bi naredili kaj takega. Saj v kombije tiščijo 1,5 litrske dizle, kaj bi jim bil problem speštat skupaj 3 valjni litrski dizel?
    • Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.