Slivka Napisano 19. november, 2024 Prijavi Napisano 19. november, 2024 Moja sodelavka se je dolgo časa dopisovala z nekim električarjem. Ko ga je pa enkrat v živo videla, jo je pa streslo... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2024 Prijavi Napisano 19. november, 2024 Slučajno zaidem na nek vegetarijanski portal in berem: "če posolite ananas je še slajši". Pa sem pripisal: "Pečen odojek tudi." So pa neki nestrpneži tam, kar blokirali so me... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2024 Prijavi Napisano 20. november, 2024 Šah je edina igra, ki realno prikaže položaj ubogih moških: kralj se lahko premakne samo za eno polje, medtem ko kraljica lajdra, kjer jo je volja in zj€b€ tiste, ki so ji na poti... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2024 Prijavi Napisano 20. november, 2024 Janez prisede k punci v lokalu in jo vpraša, če ji lahko plača pijačo. - “Kaj bo pa rekla tvoja punca?” - “Nimam je več, pustil sem jo pred enim mesecem.” - “No, potem pa ok.” In se znajdeta na zadnjem sedežu avtomobila. Ko se oblačita, ga dekle vpraša: - "Zakaj si pa pustil punco." - ”Moral sem, žena je zvedela..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2024 Prijavi Napisano 20. november, 2024 Če ste bili rojeni v 80tih in ste odraščali v 90tih ter preživeli do 2024 ste živeli v: - 5 različnih desetletjih - 2 stoletjih - 2 tisočletjih - in sploh še niste stari 50... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2024 Prijavi Napisano 20. november, 2024 Žena dresira psa, mož stoji poleg, gleda in pravi: - "Daj, nehaj, saj vidiš, da te ne posluša." Žena odgovori: - "Tudi s teboj je bilo od začetka tako..." 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. november, 2024 Prijavi Napisano 21. november, 2024 Rodil se je deček, dali so mu ime Saša - ker ne vedo, kaj bo, ko odraste… 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 21. november, 2024 Prijavi Napisano 21. november, 2024 Počasi prihajam v nerodna leta... Ko me nekdo vpraša 'kaj piješ', ne vem, a misli na alkohol al na zdravila... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Nikoli ne poljubljaj ljubico pred hišo, ker ljubezen je slepa, sosed pa ne... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 S seksom je tako kot z denarjem: - kdor ga ima, je tiho in troši - kdor ga nima, si ga izposoja drugje 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Ko se rodiš, so vsi veseli, ko umreš, so vsi žalostni, ko pa živiš, se vsem gladko je#e za tebe... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Če vam je potekla veljavnost kazenskih točk, ste imeli lepo možnost okoli "martinovanja", da jih obnovite... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Bog je ženski dal pamet. Hudič je pa ženski dal joške. Od takrat dalje nikogar ne zanima ženska pamet... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Skrivnost dolgega, srečnega zakona je v modrem življenju. Moja žena in jaz 2x na teden najdeva čas, da GREVA NA VEČERJO S SVEČAMI, GLASBO IN PLESOM. Jaz v torek, ona pa v četrtek… 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 22. november, 2024 Prijavi Napisano 22. november, 2024 Leta 1897 je grof Drakula pil kri samo devicam. Dandanes bi umrl od lakote... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Sem opazil, da se večina pojavite na forumu okoli polnoči, ko je poceni štrom... 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Dragi državljani Slovenije, če bi se množili tako, kot se je#emo med sabo, bi nas bilo več kot Kitajcev! Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Prvič sem kupil deodorant v stiku. Na navodilih piše, da ga odprem in porinem od odzadi. Zelo boli in res težko hodim, ampak perfektno diši, ko prdnem... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Če me vidite teči, prosim pokličite policijo, ker zagotovo ne tečem prostovoljno... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Predlagam, da v zimski službi delajo samo ženske. Njih tudi 20 cm ne more presenetiti... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Vse ženske hočejo, da so njihovi moški najboljši v postelji. Kako pa naj postanejo takšni, če jim ne dovolijo trenirati... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 Poslušam sodelavke in si mislim: ženske! Daj ji 50% popusta in ženska bo kupila polosovino za tovornjak, čeprav ne ve, kaj to je. Važno, da je na popustu… 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 25. november, 2024 Prijavi Napisano 25. november, 2024 pred 33 minutami je Slivka napisal: Poslušam sodelavke in si mislim: ženske! Daj ji 50% popusta in ženska bo kupila polosovino za tovornjak, čeprav ne ve, kaj to je. Važno, da je na popustu… Tole tvoja čita.... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.