Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 15k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

A nobeden ka ne vidi kolena in roke od enega modela, kjer vidite  tangice? 😄😄

Napisano

Še dobro, da ima pokrčeno koleno drugače bi imela ful nagubano rit😂🤣😉

• Haha 2
  • Začuden 1
Napisano

Oči vidijo, kar rade vidijo. Pa se še tako matraj videti drugo.

• Všeč 2
  • Haha 2
Napisano

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

80 % žensk so všeč moški s "six-pack".

Zajeta slika.PNG

80 % moških s "six-pack" je povsem ravnodušnih do žensk...

Napisano

Če si zjutraj na poti v službo prepevate, to pomeni eno od treh stvari:

1. Ste milijarder

2. Ste na drogah

3. Ste eden od sedmih palčkov

Napisano

4. Ste Alex na zadnji dan službe

• Všeč 2
  • Haha 4

33112_1.png

Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

4. Ste Alex na zadnji dan službe

Samo veš, da imaš prav. Včeraj sem bil zadnji dan v službi,sem nesel samo kartico vrnit, pa sem si res prepeval. 

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

sem nesel samo kartico vrnit

Ah, zdaj si pa ostal brez zlate Mastercard.

Napisano

POZOR!

Bodite previdni!

Tole spodaj je obup od obupa! Jaz slabšega jogurta v življenju še nisem pil!

Zajeta slika.PNG

Napisano

Ali je kdo zainteresiran za brezplačno vožnjo s helikopterjem za 4 osebe?

Še zmeraj iščem 2 osebi, da se  pridružita. Startamo v soboto okoli 8:30. Letimo preko triglavskega jezera. Tu bomo imeli postanek in malico. Proti večeru se vračamo. Zaželeno je, da imaš helikopter, drugače ne bomo mogli poleteti...

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Ni všeč 1
Napisano

- "A ti veš, da je številka 7 moja srečna številka? Glej, rodil sem se 7. 7. 1977 ob 7. uri in 7 minut. Na Lotu sem zadel sedmico, ki je znašala 7 milijonov evrov. Ves ta denar sem na konjskih dirkah stavil na konja številka 7."

- "Naj ugibam - konj številka sedem je bil prvi?"

- "Ne, sedmi..."

• Haha 3
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem se kr oddahnil ker un brez lopate ni dost podoben meni.
    • Ufff, pri 4000 obratih bi mel 240km/h not, če bi šlo po kakem klancu navzdol. Pa 90% bi bilo pri 4750 obratih. Je pa res kot praviš...Zoe za mesto, absolutno da, za regionalke OK, za AC pa dejansko NE zato me kar mal čudi, da s tem kinderjajčkom voziš relacije. Pa pustmo porabe in polnjenja. Avto ni udoben za take vožnje in kr neprijetno utruja.
    • Ufff, living dengerously 😜 A to je zate dovolj zaloge? 10%, če je mal neroden teren si mogoče na 20km dometa. Ja če na prvi polnilnici najdeš plac in deluje je Ok, kaj pa če moraš do naslednje ali pa celo do tretje? Pol pa že mal ritko stiska.   Zame je še vedno preveč kompromisa tole in ko poslušam, kako je treba planirat poti imet postanke se spomnim časov mojega fotra, ko nas je peljal v Pulo v kamp, kjer se je dva dni intenzivno pripravljal na ta "podvig" dolg neverjetnih 200km. Pa kje se bomo ustavili, pa da bo preventivno tankal, pa da smo mel vodo s sabo, če se avto pokvari, pa avtokarte pa ne vem kaj še vse. Dobri stari časi, ki se nekako vračajo.   Aja, sem se preveč vživel in grem zdajle tankat, ker mi kaže domet "samo še" 235km        
    • Ti mi raj povej kje na Zoe se da nastavit višino voznikovega sedeža. Sedež je pa drugače ene tolk udoben kot v Wartburgu izpred 30 let (mel zato vem). Zgleda kot neka zofa ampak čist brez oprijema. Aja a se da volan kej trše nastavit, ker je čist premehek in ne daje nobenega povratnega odziva.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.