Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Grem na banko:

- "Dober dan. Bi lahko dobil en kredit?"

- "Dober dan. Hipotekarnega lahko takoj. Imate kakšno nepremičnino?"

- "Ja, Forda..."

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Ko kupujem rabljen avto, preden izberem vedno preverim pri prejšnjem lastniku.

Ko sem izbiral svojo bodočo ženo, sem na to čisto pozabil in zdaj sem tam kjer sem...

Napisano

Noben avto ni tako majhen, da ne bi mogel kdo zadaj teči...

So pa tudi druge možnosti...

image.png

serviser.gif

Napisano

Stojim na ulici, gledam tja čez na bankomat in si mislim: "Ljudje Božji, to bi morala imeti vsaka hiša..."

serviser.gif

Napisano

Ko mama uči hčerko, kako pravilno vzeti v roke in kako pravilno rokovati...

Zajeta slika.PNG

... ... ... z "moškimi" zadevami...

serviser.gif

Napisano

Gorenjski oča je na smrtni postelji, že mu prižgejo svečo. Čas mineva, plamen izdihne, toda oča še ne. Starejši sin reče mlajšemu:

- "Pojdi kupit še eno svečo."

Fant jo prinese, prižgejo jo, a tudi ta dogori pred očetom. Starejši sin ponovi ukaz:

- "Pojdi še po eno."

Prižgejo tretjo. Ko tudi ta ugasne, se starejši sin primakne k ušesu umirajočega:

- "Daj, ata, prosim te, zberi se, skoncentriraj se..."

serviser.gif

Napisano (urejeno)

Včasih v firmi zamenjujem "poštarico" in prevzemam in pošiljam pošto cele firme. Velikokrat pride pošta, ko si mislim:

- "Ljudje sicer poznajo črke, pismeni pa niso, ker ne vedo, kaj s temi črkami počet."

Pa se kdaj srečam z ljudmi, ki kje drugje opravljajo podobno delo. No, in ravno danes je naša poštarica na dopustu. Pa moram klicat na Telemach in se tam nekaj dogovorit in dobim njihovo poštarico. Malo klepetava o primerih in mi pošlje tole sliko. Mislim, da je dovolj zgovorna...

Zajeta slika.PNG

Popravljeno od Slivka
  • Haha 3
  • Začuden 1

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A sploh gre to do 160? 🤔
    • Malo si zamešal, jaz govorim o uradu za statisične podatke ne o anketah, ugibanjih, napovedih itd.  Naprimer tam dobiš statistične vremenske podatke za npr 100 let, kje jih pa ti dobiš, če jih potrebuješ
    • Orožje kora bit. 👍 Kaj ne vidiš, kake neumnosti dela sedaj že po Evropi ta vaš putler. 
    • Ta je pa res patron. 😄
    • Bini, pa kolk si pa ti star? Statistika je tako raztegljiv pojem od nekdaj in se jo da prilagajat potrebam primerno. Ne daš ali pa dodaš kakšen parameter in je čisto drugačen prikaz. Lahko se z njo manipulira in veliko lažje potvarja podatke naročniku in podobno. Sej verjetno ne verjamete predvolilnim napovedim recimo, verjetno tudi temu ne, da če najbolj glasni politiki tulijo v neko zadevo, da potem to statistično drži, ker je recimo 100člankov v medijih objavljenih, da je tako. Statistično drže, da je večinsko res tako, če vzameš za referenco medije, ne drži pa če greš po ulici in sprašuješ normalne ljudi, ki nimajo vpliva v medijih.   Z eneim stavkom povedano: če pol države je kislo zelje, druga polovica pa meso to še vedno ne pomeni, da statistično vsi državljani v povprečju jedo segedin.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.