Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Resno mislim, da je bil Adam Črnogorec! Kdo drug bi ležal pod drevesom zraven gole dekline in jedel jabolko... 2 Citiraj
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj - "Koliko paranoikov je potrebnih, da zamenjajo eno žarnico?" - "Kdo bi rad to vedel?" Citiraj
Shrek Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj dne 8. 5. 2025 ob 9:28 je Slivka napisal: Me vpraša sodelavec, če bi rad en šamar... Razširi .... in...? Citiraj
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj dne 8. 5. 2025 ob 11:45 je Shrek napisal: .... in...? Razširi In sem dobil dober Šamar. Pa jutri bom šel po še enega... Citiraj
Slivka Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj Slivovica. Hja, okusi so različni. Meni je bil dober... Citiraj
Jest Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj V redu je… ni pa poceni… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano 8. maj Prijavi Napisano 8. maj dne 8. 5. 2025 ob 13:27 je Bini napisal: .... je poceni.... 😁😉 Razširi Domača je najcenej 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj - "Dober dan, je oče doma?" - "Ne, na morje je šel." - "Na dopust?" - "Ne, z mamo..." 4 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Polde zjutraj pokliče direktorja in mu pove, da je čisto fuč, da ga trese, vročina, da je čist fertik. Direktor mu pravi: - "Veš Polde, kaj jaz naredim, ko se takole zjutraj počutim? Mojo ženo dvakrat noro poseksam, pol pa pod tuš, pa sem kot nov. Kar probi, pa boš videl..." Evo ti Poldeta čez 3 ure v firmi. Kot nov! Pravi direktor: - "A si probal to kar sm ti po telefonu rekel ha?" Pravi Polde: - "Ja. Ma sm jo kar 4x kresnu, ne sam dvakrat..." Direktor: - "No vidiš, da deluje ta recept. " Polde: - "Ja res deluje. Pa tudi hišo imate res lepo opremljeno, sploh kopalnica mi je všeč..." 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj Chuck Norris po enem letu življenja v Sloveniji... 3 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj J...m ti tako srečo! Mami mi je že od malih nog govorila, da bom na koncu mavrice našel pravi življenjski zaklad... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 9. maj Prijavi Napisano 9. maj (urejeno) Moja žena ima fiksno idejo, da ji nekdo krade obleke. Najela si je celo človeka, da ji čuva obleke. Včeraj sem ga našel v omari... Popravljeno 9. maj od Slivka 1 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.