Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Resno mislim, da je bil Adam Črnogorec! Kdo drug bi ležal pod drevesom zraven gole dekline in jedel jabolko... 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Me vpraša sodelavec, če bi rad en šamar... Citiraj
Slivka Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami - "Koliko paranoikov je potrebnih, da zamenjajo eno žarnico?" - "Kdo bi rad to vedel?" Citiraj
Shrek Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Me vpraša sodelavec, če bi rad en šamar... .... in...? Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 54 minutami je Shrek napisal: .... in...? In sem dobil dober Šamar. Pa jutri bom šel po še enega... Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Slivovica. Hja, okusi so različni. Meni je bil dober... Citiraj
Jest Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami V redu je… ni pa poceni… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.