Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Moji prijatelji so želeli postati piloti, zdravniki, advokati, celo astronavti. Edino jaz sem si od nekdaj želel postati alkoholik. Realno gledano sem edini, ki mu je uspelo uresničiti otroške sanje... 3 Citiraj
FuManchu Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 4 minutami je etcho napisal: A to ima vsaka stran V12 svoj rezervoar? 😂 Jep😁 Citiraj
Slivka Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Pravkar so me na zdravniškem pregledu stehtali. Hja, kaj naj rečem. Človek z zlatim srcem, jeklenimi živci in železno voljo enostavno ne more biti peresno lahek... 4 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj pred 11 urami je Jest napisal: Mene so pa 18.5. jebali zarad osvetlitve tablice na prikolici... @Jest, a ti veš, zakaj je Kabel ubil Ajna? Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... 2 Citiraj
Bini Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj Pred eno uro je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Ja kaj ne zastopiš, za mačke a ne.... V dolini so drugačne.... 😁 3 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj Je bila žena sitna, ker mora peglat. Pa sem se ponudil, da ji v likalnik nalijem destilirano vodo. Sem šel in namesto destilirane vode nalil notri domači šnops. Po pol ure peglanja je bila tako dobre volje, da je začela prepevat... 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. maj Prijavi Napisano 23. maj Znanec je prebarval svojega BMWja. Od kar ga je prebarval, pešci ne stopijo s pločnika na cesto niti, če se on ustavi pred pešnim prehodom, kaj šele, če se še vozi... 5 Citiraj
Slivka Napisano 24. maj Prijavi Napisano 24. maj Za Novo leto sem sprejel nekaj novoletnih zaobljub. Zdaj sem malo preveril, kako gre in naredil malo rebalansa... 3 3 1 Citiraj
etcho Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj Prva ženska leti na Mesec in javlja v bazo: "Houston, imamo problem." "Kaj je narobe?" "Nima veze, nič." "Povej, kaj je problem!" "Ne bom!" "Prosim, povej, kaj je problem." "Ti dobro veš, kaj je problem!“ 7 Citiraj
GoB Napisano 28. maj Prijavi Napisano 28. maj Hupa pri avtu je zato, da z njo opozoriš na nevarnost. Zato vsi trobijo, ko so v sprevodu na poroko. 1 4 Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Na sodišču: - "A vam je ta diler dajal drogo?" - "Ne." - "A vam je dajala njegova žena?" - "Eee, a še vedno sprašujete za drogo?" 1 Citiraj
Slivka Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj Grem po poti mimo njive in zagledam žensko, ki koplje krompir. Pa zakričim: - "A boš ti to plačala al kličem policijo?" - "Nikar, majke ti, nimam denarja, da ti plačam. Lahko se pa midva kako drugače zmeniva..." Jo gledam, ko stoji tam v mini-krilcu in srajčki, čedna je bila, začela je še privzdigovati tisto krilce in rečem: - "Dobro, tokrat naj ti bo." Stopiva na drugi konec njive in ko končava, reče ženska: - "A lahko še malo tiste solate naberem?" - "Kaj pa vem, njiva ni moja..." 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.