Slivka Napisano sreda ob 05:39 Prijavi Napisano sreda ob 05:39 Moji prijatelji so želeli postati piloti, zdravniki, advokati, celo astronavti. Edino jaz sem si od nekdaj želel postati alkoholik. Realno gledano sem edini, ki mu je uspelo uresničiti otroške sanje... 2 Citiraj
etcho Napisano sreda ob 11:16 Prijavi Napisano sreda ob 11:16 A to ima vsaka stran V12 svoj rezervoar? 😂 Citiraj
FuManchu Napisano sreda ob 11:21 Prijavi Napisano sreda ob 11:21 pred 4 minutami je etcho napisal: A to ima vsaka stran V12 svoj rezervoar? 😂 Jep😁 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 13:36 Prijavi Napisano sreda ob 13:36 Kaj vse vidiš na cesti... 1 3 3 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:14 Prijavi Napisano četrtek ob 05:14 Kaj vse vidiš na cesti... 2 4 Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 05:50 Prijavi Napisano četrtek ob 05:50 Trden dokaz, da Zemlja ni ploščata: 2 Citiraj
GoB Napisano četrtek ob 06:17 Prijavi Napisano četrtek ob 06:17 (urejeno) ups Popravljeno četrtek ob 08:35 od GoB Citiraj
Slivka Napisano četrtek ob 09:15 Prijavi Napisano četrtek ob 09:15 Pravkar so me na zdravniškem pregledu stehtali. Hja, kaj naj rečem. Človek z zlatim srcem, jeklenimi živci in železno voljo enostavno ne more biti peresno lahek... 2 Citiraj
Jest Napisano četrtek ob 17:05 Prijavi Napisano četrtek ob 17:05 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano četrtek ob 17:12 Prijavi Napisano četrtek ob 17:12 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano petek ob 05:04 Prijavi Napisano petek ob 05:04 pred 11 urami je Jest napisal: Mene so pa 18.5. jebali zarad osvetlitve tablice na prikolici... @Jest, a ti veš, zakaj je Kabel ubil Ajna? Citiraj
Slivka Napisano petek ob 05:56 Prijavi Napisano petek ob 05:56 Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 07:01 Prijavi Napisano petek ob 07:01 Pred eno uro je Slivka napisal: Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Ja kaj ne zastopiš, za mačke a ne.... V dolini so drugačne.... 😁 2 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 07:11 Prijavi Napisano petek ob 07:11 Je bila žena sitna, ker mora peglat. Pa sem se ponudil, da ji v likalnik nalijem destilirano vodo. Sem šel in namesto destilirane vode nalil notri domači šnops. Po pol ure peglanja je bila tako dobre volje, da je začela prepevat... 2 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 08:01 Prijavi Napisano petek ob 08:01 Znanec je prebarval svojega BMWja. Od kar ga je prebarval, pešci ne stopijo s pločnika na cesto niti, če se on ustavi pred pešnim prehodom, kaj šele, če se še vozi... 4 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 09:33 Prijavi Napisano petek ob 09:33 Slovenska vojska nabavlja drone... 2 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Za Novo leto sem sprejel nekaj novoletnih zaobljub. Zdaj sem malo preveril, kako gre in naredil malo rebalansa... 1 1 1 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Prva ženska leti na Mesec in javlja v bazo: "Houston, imamo problem." "Kaj je narobe?" "Nima veze, nič." "Povej, kaj je problem!" "Ne bom!" "Prosim, povej, kaj je problem." "Ti dobro veš, kaj je problem!“ 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.