Slivka Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Pa ko smo že imeli debato o Google navigaciji... To se zgodi, če preveč slediš... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Pred eno uro je Slivka napisal: Pripravljam prtljago, ker gremo s Fordom na morje... Bravo, tole si pa u nulo zadel.... Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij V Lidlu sem dobil super ležalnik za samo 50 centov... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Ena za @jures, da razloži svojim sopotnikom... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Pred eno uro je Slivka napisal: V Lidlu sem dobil super ležalnik za samo 50 centov... Pri tej vročini kot je sedaj 🥵 je lahko tudi žar a pazi, da se ti ne vležeš gor.... 😁🫣🤣 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Liter nafte je 1,498€. Pivo je cenejše od nafte. Pijte, ne vozite. V tej vročini je potrebno več piti, torej je koristno za zdravje. Pa še prometa na cesti bo manj, torej ne bo več zastojev... 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij V eni tubi je zelo močno lepilo, v drugi je krema proti hemoroidom. Povedal vam bom eno žalostno zgodbo... 1 Citiraj
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Ko menjate olje, je treba avto dobro stisnit, da se izcedi vse staro olje ven... 3 Citiraj
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Pred eno uro je Slivka napisal: Ko si babica sposodi ruto od vnuka... Kaj pa je narobe.... 😁 Citiraj
Jest Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij pred 8 urami je Slivka napisal: Liter nafte je 1,498€. Pivo je cenejše od nafte. Pijte, ne vozite. V tej vročini je potrebno več piti, torej je koristno za zdravje. Pa še prometa na cesti bo manj, torej ne bo več zastojev... Slabih 3€, kolikor je liter piva nekako ni cenejše kot slabih 1,5€ za liter nafte 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Prehuda vročina za tako matematiko. Grem najprej na pivo... 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Pravkar sem izvedel, da kumare ugodno vplivajo na spomin. Pred 40. leti so enemu sodelavcu na neki zabavi potisnili kumaro v rit, pa se še sedaj spomni tega... 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij (urejeno) Pravijo, da je Megan Fox zavrnila Jean Renoa, ker ni želela postati RENO MEGAN... Popravljeno 2. julij od Slivka Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Sem srečal sošolca iz osnovne šole, ki je bil prepričan, da je Paragvaj vrsta papige. Mi je dal za pihat... Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Krasno vreme imamo. Sem skočil na teraso - in cigareta se je kar sama prižgala... Citiraj
Slivka Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Pozivam proizvajalce kozmetike, da prenehajo oglaševat dezodorante, ki "držijo" 72 ur. So ljudje, ki res verjamejo v to - in pri tem uporabljajo javni prevoz... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.