Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Počasi se bližajo volitve in me jezi, da gre v tej naši državi malo narobe. Zdravniki stavkajo že nekaj let in se še vedno ni nič rešilo. V bistvu imam občutek, da se vlada s tem sploh ne ukvarja. A pri vsem skupaj bi pa jaz bil navdušen - in bi zagotovo vsaj še dvakrat volil Goloba - če bi takrat namesto zdravnikov začel stavkati FURS in bi se ta vlada do take stavke tako obnašala, kot se do zdravniške. Pa bi brez skrbi tankali "cviček", kupovali brez računa (se pravi brez DDV), ... ... ... A ne bi bilo to super?

Popravljeno od Slivka

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Počila je vodovodna cev v doktorjevi hiši. Doktor po telefonu pokliče znanca vodovodnega inštalaterja:

- " Sedi v avtomobil in pridi takoj! Počila je vodovodna cev in v kleti vse plava."
- "Ne morem takoj, veš, da danes praznujemo. Tu so moji otroci in ostala žlahta. Pokliči koga drugega..."
- "Lepo! Kadar kdo v tvoji družini zboli, vedno ti mene kličeš in pridem brez besed takoj."
- "Prav imaš. Pridem takoj."
Mojster pride, odpre vrata kleti. S tretje stopnice vrže v vodo dva aspirina in reče zdravniku:

- "Če do ponedeljka ne upade, me pokliči ponovno..."

• Haha 1
  • Ljubim 1

serviser.gif

Napisano

Saj bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično...

Včasih je bil gor listek, na katerem je pisala velikost in kako se opere. Pa zdaj? Ko da bi gor dali vsaj Sonetni venec, če ne kar celo zbirko Prešernovih poezij...

202601260808.JPG

serviser.gif

Napisano

Že prej nisem imel lastnikov BMWjev za inteligentne, tole zdaj je pa ... ... ...

Tako, kot je @Boss napisal v neki drugi temi: "Zakaj iščejo praljudi v jamah, če so pa neandertalci vse naokoli" al nekaj v tem smislu...

202601261748.JPG

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

A si predstavljate sceno, da bi naš Evropski poslanec Marjan Šarec po rami 'lopnil' Ursulo von der Leyen in rekel:

- "Kwa je zdej baba zoprna?"

serviser.gif

Napisano

Sin reče očetu:

- "Oči, ali bi mi danes posodil svoj avto, saj sem že dovolj star?"
- "Ti si že dovolj star, ampak avto še ni..."

serviser.gif

Napisano

- "Doktor, a so moji izvidi že pripravljeni? Umiram od radovednosti!"

- "Jah, kolikor vidim, ne samo od radovednosti..."

serviser.gif

Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

A si predstavljate sceno, da bi naš Evropski poslanec Marjan Šarec po rami 'lopnil' Ursulo von der Leyen in rekel:

- "Kwa je zdej baba zoprna?"

Za to sceno sem pa prpravljen plačat. :bravo:

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano

Saj ne vem, kam naj napišem, mogoče še najbolj paše sem...

Se mulci v šoli učijo o ribah in pride mulc domov in me čisto resno vpraša, če bi lahko naredili tudi čoln na elektriko. Mu rečem, da seveda in da v bistvu jih že imajo. Pa me mulc vpraša, če bi ga lahko napajali kar z električno jeguljo (baje proizvede kar 800V!)...

Mladi so naša prihodnost!

Mene je že strah...

serviser.gif

Napisano

Sedaj sem ugotovil, zakaj se človeku vrti, ko je pijan. Vsi vemo, da alkohol uničuje možganske celice. Ampak iz narave vemo, da najprej umre najšibkejši, torej alkohol najprej uniči slabe možganske celice, to so celice, ki človeku nižajo IQ. Uničevanje slabih možganskih celic z alkoholom ima 2 posledici, prva je, da pijan človek postane neverjetno inteligenten, druga stvar je pa, da se mu poveča zaznavanje okolice in zato dejansko čuti vrtenje Zemlje - in iz tega izhaja občutek vrtoglavice...

serviser.gif

Napisano

Danes sem pospravljal garažo in razmišljal o dinozavrih, nekako probam izračunati, koliko dinozavrov je moralo hoditi po Zemlji, da imamo sedaj že 100 let nafte za cel planet poganjati, katera je po mnenju znanstvenikov nastala iz dinozavrov, iz leskovih grmov ter mahu... In potem sem prišel do presenetljivega zaključka: vsak dan poslušamo, kako živinoreja in proizvodnja mesa negativno vpliva na klimatske razmere in k uničenju planeta, proizvodnji CO2 in podobno... in sem ugotovil, da nekaj je na tem: če dinozavra primerjamo s kravo potem je v nekem trenutku prišlo do takega števila dinozavrov, da so nastale nepopravljive posledice (klimatske spremembe) in dinozavri so izumrli zaradi tega. Torej če bi vedeli, kakšno je bilo število dinozavrov ob izumrtju, potem bi vedeli, koliko krav imamo lahko, preden gre svet SPET v maloro.

serviser.gif

Napisano

Zakaj imajo Francozi Eifflov stolp?

Da lahko splezajo gor in gledajo, kako Nemci avte delajo.

Problem je samo, ker ne vidijo dlje od Opla...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja. Preko PCIE se dobi. Tiste stare lowbudget gpu so bile tudi v izvedbi brez power connectorja in si jo priklopil samo na pcie. Moja 3070ti ima 310W TDP recimo.
    • Moje zimske Hankook  imajo to sezono tri leta. In so kar precej obrabljene (še posebaj spredaj). 🤔 Prevoženih imajo nekje 32000. Izgleda,da jih bo potrebno za drugo zimo menjati. Hm, te zimske kar hitro pobira.
    • Včeraj prišle pnevmatike...DOT 0124🤨...ajd,je bila itak najnižja cena...pa glede na to,da jih bom vozil 3,max. 4 leta,bo še OK🙄...me res zanima,kako se držijo🧐...bom poročal. So pa isto Made in Germany kot že prejšnje-prva generacija Sport Maxx RT,katere imam zmeraj za forda.   Zimske bom pa kupoval poleti...ciljam na Pirelli,ker so me te,katere imam trenutno na CX-5 (Scorpion Winter) izjemno pozitivno presenetile...da vidim,za kak cvenk se bo dalo dobiti Scorpion Winter-2...če pa ne bo šlo po planih,bom pa tudi tukaj prešaltal na Dunlop...sem že pred leti imel zelo dobre izkušnje z njihovimi zimskimi.
    • Zakaj imajo Francozi Eifflov stolp?   Da lahko splezajo gor in gledajo, kako Nemci avte delajo.   Problem je samo, ker ne vidijo dlje od Opla...
    • Prijatelja se pogovarjata: - "Moram ti povedat eno dobro in eno slabo novico." - "Povej najprej slabo." - "Tvoja Micka se seksa takrat, ko si ti v službi." - "In kaj je potem sploh dobra novica?" - "Dobro seksa..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.