Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Včeraj sva s hčerko, staro leto in pol, gledala knjižico o živalih, me je presenetila, kako vse živali pozna na slikicah. Jaz, na primer, sem odraščal na kmetiji in sem osla prvič videl šele, ko sem se zaposlil v Ljubljani...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Je rekla soseda

- "Alora, mož pride čez 1 uro domov..."

- "Ja in? Saj pa nič ne delava..."

- "Ja, saj to... Čas pa teče..."

serviser.gif

Napisano

Sem našel ene ključe od Forda - zdaj pa ne vem, a jih je kdo izgubil al jih je preč vrgel...

serviser.gif

Napisano

Evo, spet sem si razširil posel, poleg plastičnih dežnikov ki so narejeni, da ne privlačijo strel in izvažanja večje količine plastelina v Afriko za izdelavo hišk sem v ponudbo dodal del obvezne opreme za Slovensko zakonodajo, in sicer škatlico z LED-diodami in cin kladivo na plin. To je pa za vse voznike, ki imajo LED luči na avtu in jim je brezveze voziti s sabo klasične avtomobilske žarnice...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo, spet sem si razširil posel, poleg plastičnih dežnikov ki so narejeni, da ne privlačijo strel in izvažanja večje količine plastelina v Afriko za izdelavo hišk sem v ponudbo dodal del obvezne opreme za Slovensko zakonodajo, in sicer škatlico z LED-diodami in cin kladivo na plin. To je pa za vse voznike, ki imajo LED luči na avtu in jim je brezveze voziti s sabo klasične avtomobilske žarnice...
    • Kako se pozdravljajo vrabčki na Ljubljanskih Fužinah? - "Gde si, sokole..."
    • Živjo,   imam CX5 , 2018 , dizel , 2.2. , 135 kw, AWD. Top avto!   Imam pa težavo, da mi občasno na armaturki prikaže napaki (včasih samo eno): - Driver Attention Alert Malfunction - Smart City Brake Support Reverse Malfunction   Če ob pojavu te napake, prestavim v vzvratno prestavo, potem ne delajo senzorji parkiranja (zaznavanje razdalje).   Sem ga izklopil iz akumulatorja (reset ECU) pa ne pomaga.   Ali moram iti na kakšen poseben Mazda servis? Ali pa se lahko s tem ukvarja avtoelektričar? V bistvu bi rad predlog komu  naj grem (lahko tudi v ZS). Najraje Ljubljana in okolica (lahko pa tudi kje drugje v Sloveniji, če ne bi dolgo trajalo).     Lp
    • Sem našel ene ključe od Forda - zdaj pa ne vem, a jih je kdo izgubil al jih je preč vrgel...
    • Je rekla soseda - "Alora, mož pride čez 1 uro domov..." - "Ja in? Saj pa nič ne delava..." - "Ja, saj to... Čas pa teče..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.