Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Včeraj sva s hčerko, staro leto in pol, gledala knjižico o živalih, me je presenetila, kako vse živali pozna na slikicah. Jaz, na primer, sem odraščal na kmetiji in sem osla prvič videl šele, ko sem se zaposlil v Ljubljani...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Je rekla soseda

- "Alora, mož pride čez 1 uro domov..."

- "Ja in? Saj pa nič ne delava..."

- "Ja, saj to... Čas pa teče..."

serviser.gif

Napisano

Sem našel ene ključe od Forda - zdaj pa ne vem, a jih je kdo izgubil al jih je preč vrgel...

serviser.gif

Napisano

Evo, spet sem si razširil posel, poleg plastičnih dežnikov ki so narejeni, da ne privlačijo strel in izvažanja večje količine plastelina v Afriko za izdelavo hišk sem v ponudbo dodal del obvezne opreme za Slovensko zakonodajo, in sicer škatlico z LED-diodami in cin kladivo na plin. To je pa za vse voznike, ki imajo LED luči na avtu in jim je brezveze voziti s sabo klasične avtomobilske žarnice...

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Sem našel ene ključe od Forda - zdaj pa ne vem, a jih je kdo izgubil al jih je preč vrgel...

Si vprašal ženo?

Napisano

- "Fotr, takoj pridi domov!"

- "Ne morem, sine, v bolnici sem."

- "Mama hoče prodati kotel za šnops."

- "Sem že na poti..."

pred 1 minuto je godlike napisal:

Si vprašal ženo?

Zjutraj sva metala kovanec in sem izgubil, zato je ona vzela 16 let staro Mazdo - najdeni ključi so pa od Forda...

• Haha 1
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Slivka napisal:

Zjutraj sva metala kovanec in sem izgubil, zato je ona vzela 16 let staro Mazdo - najdeni ključi so pa od Forda...

Potem si ti sam ključe stran vrgel in jih "našel"? 😅

Popravljeno od godlike
Napisano

Pijemo kavo, klepetamo, pa me sodelavec vpraša:

- "Kater letnik je tvoj Ford?"

- "Glede na to, kaj vse so zamenjali,lahko rečemo, da je letnik 2025..."

• Haha 1
  • Ljubim 1

serviser.gif

Napisano

Pijemo kavo, klepetamo, in sodelavka komentira:

- "Včasih je bil 27 april praznik, dan upora proti okupatorju, in na proslavah so potem razlagali, kako so pregnali naciste, fašiste in imperialiste iz države. Zdaj pa sprejemamo ogromno tujcev v državo, nekje dobre 10.000* na leto, torej nas spet okupirajo in naša država jim pri tem še pomaga... Meni to ne gre skupaj..."

Pa se sodelavec naredi pameten:

- "Okupacija je vojaško dejanje. Tisti, ki prepešačijo prek Kolpe pa niso v 'posebni vojaški operaciji'."

Pa sodelavka odgovarja:

- "Moja nona je govorila Italijansko, moja hčer bo pa verjetno Albansko. Torej je razlika če te nekdo z orožjem prisili da sprejmeš njihov jezik in kulturo ali pa to sprejmeš prostovoljno."

Pa meni butne skozi možgane in bleknem:

- "Zate je razlika je samo v kalibru: metek je kaliber 7'62, kurac je pa kalibra 55..."

Na koncu smo ugotovili, da bi bilo smešno, če ne bi bilo resnično...

* - kasneje smo preverili uradne podatke: leta 2025 se je v Slovenijo priselilo  približno 4.800 državljanov Slovenije in 28.300 tujih državljanov. Odselilo se je 5.100 slovenskih in 16.400 tujih državljanov. Selitveni prirast je tako znašal 11.500 oseb. (Statistični urad Republike Slovenije)

serviser.gif

Napisano

No, evo, prav o tem smo govorili:

- sodelavka s priimkom Pirih (letnik 1984) je na porodniški

- sodelavka s priimkom Elshani (tudi ona je letnik 1984) je pravkar prinesla piškote, ker je postala babica...

• Haha 1
  • Zmeden 1

serviser.gif

Napisano

- "Kakšna je bila noč z novo žensko?"

- "Kot pri tišlarju."

- "Kako to misliš?"

- "Ona spredaj in zadaj dila, jaz pa prbit ko lajšta..."

serviser.gif

Napisano

Pride en možakar plačat položnico, pa ga blagajničarka vpraša, kako bo plačal (gotovina, kartica)?

Pa možakar reče:

- "Kako? S solzami v očeh..."

serviser.gif

Napisano

Se pogovarjam s sodelavcem (sicer dober računalničar), pa enkrat izjavi:

- "Jaz tako slabo švasam, da če bi delal pri Akrapoviču bi delal izpuhe samo za Renaulte..."

serviser.gif

Napisano

Zadnjih par let opažam novice po medijih, da v Sloveniji primanjkuje kadra: natakarjev, policistov, vojakov, zdravstvenih delavcev, voznikov, ...

Nikoli pa nisem zasledil, da bi nekje primanjkovalo članov uprave, direktorjev in podobno?
Kakšen je vzrok za to? Kako da, na primer, neka občina ne ostane brez župana, ker ni primernega kadra?

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.