Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Noja... problem so verjetno predvsem tisti z blokiranim DPF ... Glede novih... Se vedno je na voljo dovolj novih ICE vozil. Ki se bodo lahko vozili tudi se po letu 2035 ... Kdor verjame, da bo leta 2035 kar rez in na cesti ne bo vec ICE vozil, je ocitno podlegel propagandi  ... ali pa ne zna razmisljati realno ...   
    • TI imas avtomatika, pri katerem se to da regulirati s pritiskom na pedal zavore ... Pri rocnem menjalniku se kolikor vem, motor izklopi, ko se ustavis in das v prosti tek ... Ali je pri novejsih kaj drugace?
    • Res je.   Samo AMZS je do zdaj turiral mašino. Ostali merijo pline samo na štandgasu.
    • Jaz sem se izredno navadil na stisk bremze. Lepo se ustavim in ko ravno prav pritisnem, se vklopi auto hold. Potem lahko spustim pedalo bremze. Če pritisnem pa malo bolj, potem pa se vklopi pa še istop oz. se ugasne motor. Se skoraj ne zgodi, razen včasih ko me malo preseneti ali pa sem malo šlampast pri pedalu bremze. Izklopim ga pa recimo v koloni na avtocesti, ko se z radarskim tempomatom cijazim naprej in potem pri vsakem ustavljanju ugasne motor.   Sem mislil da bo slabše tole. Je pa moj 2019, novejši so malo bolj togi in menda nimajo tega občutka na pedalu, kakor vem.
    • Eh, pozabite. To bodo fantje na tehničnih obšli. So mi že večkrat razlagali na tehničnem, da bi že zdaj večji delež pregledov popadalo, če ne bi malo "prilagodili" pregleda in tolmačenja rezultatov. To se nič ne požre tako vroče kot se skuha.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.