Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Za prjatla si vzameš čas, se poveseliš in kdaj mal potrpiš... Pa naliješ vinca si... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar Jutri bom pa štromar, moram en vtikač zvezati, tri faze peljati preko stikala, nulo pa preko menjalnega stikala nazaj za hitrosti elektromotorja. Tako da če neham pisati na forum - sem predobro ozemljen... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano 12. februar Prijavi Napisano 12. februar So vprašali sto let starega moža, kaj je skrivnost njegove dolgoživosti. Pa je rekel, da organizmu privošči enkrat letno alkoholni šok. Pa ga vprašajo, koliko pa tisti dan popije. Pa pravi, da tisti dan ne pije. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar 1 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 17. februar Prijavi Napisano 17. februar Jojjjjj!!! Kje so vsi tisti štosi od zgoraj??? Ps, tak so bli smešni, jaz bi jih še enkrat prebral.... 🫣🙃😉 Citiraj
goB Napisano 17. februar Prijavi Napisano 17. februar (urejeno) Dve vprašanji, ki nas trenutno mučita: 1. Ali obstaja življenje po smrti? 2. Ali obstaja asfaltiranje cest po volitvah? Popravljeno 17. februar od goB 2 5 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. februar Prijavi Napisano 17. februar 5 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Boss Napisano 17. februar Avtor Prijavi Napisano 17. februar @g.Wankel spet politiko mešaš v vice... vsi točno vemo na koga si ciljal 4 Citiraj
goB Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar Če za valentinovo niste bili zaljubljeni, nič hudega. Tudi za dan mrtvih niste bili mrtvi. 1 3 Citiraj
Slivka Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar pred 2 urama je goB napisal: Če za valentinovo niste bili zaljubljeni, nič hudega. Tudi za dan mrtvih niste bili mrtvi. Bemtiš... Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar pred 10 urami je Slivka napisal: Bemtiš... Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih... Do NOVEMBRA še uživaj..... 😂 🤣 😉 Citiraj
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Petek ... moja druga najljubša beseda, ki se začne na črko P ... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Zdaj veste, zakaj se prostornina prtljažnika meri v litrih... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 23. februar Avtor Prijavi Napisano 23. februar pred 28 minutami je Slivka napisal: Petek ... moja druga najljubša beseda, ki se začne na črko P ... Zdaj pa že mene zanima a je najljubša potem pivo al pi**ka. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl usega tega... Za ki so Hrvatje z nami mel špetir okol Slovaškega Piranskega zaliva? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Za kakšno mehanično delavnico... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar pred 23 minutami je Slivka napisal: Za kakšno mehanično delavnico... A na drugi strani so pa BAKRENI 🤔 PS, do prihoda Brajdičev.... 😂 🙃 😉 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar - "Žena, kje si bila toliko časa?" - "Policaj me je ustavil zaradi prehitre vožnje..." - "In koliko te je oglobil?" - "Ni hude, samo dvakrat..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.