Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Dve blondinki se pogovarjata: - "Ali je res, da je v štiridesetih nosečnost rizična?" - "Seveda!" - "Kako veš?" - "V štiridesetih je bila svetovna vojna..."
-
Mož: - "Žena, povej mi, kako to, da so ti že spet zvišali plačo?" Žena: - "Četudi ti povem, si ti s tem ne bi mogel prav nič pomagati..."
-
Jože je star že 40 let, pa še vedno nima dekleta. Nekega dne ga prijatelj vpraša: - "Kako to, da pri tvojih letih še vedno nimaš žene. Vsi ostali iz družbe smo že poročeni, ti pa dekleta menjavaš kot po tekočem traku!" Jože: - "Tega pa nisem sam kriv. Katerokoli dekle pripeljem domov za mojo mamo ni dobra." Prijatelj: - "No, potem moraš pa najti dekle, ki bo podobna tvoji mami." Čez nekaj tednov se ponovno srečata. Prijatelj: - "In? Si našel dekle podobno tvoji materi?" Jože: - "Seveda sem. Popolnoma tak karakter ima kot moja mama. Ko sem jo pripeljal domov in jo je mama spoznala, je bila zelo zadovoljna in jo je z veseljem sprejela." Prijatelj: - "Se bosta torej poročila?" Jože: - "Kje pa! Moj oče je sploh ne prenese..."
-
Kaj pa je narobe s pametnimi ventilčki? Od 2008 jih vozim.