Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 Se pri kavici en sodelavec repenči s svojim BMWjem, pa BMW gor pa BMW dol pa BMW to pa BMW tisto,... Smo ga imeli vsi po vrsti polno mero, pa meni butne skozi glavo in bleknem: - "Mah, pa kaj! Jaz nimam BMWja, pa tvoje punce to sploh ne moti..." Nekaj časa je bila prav grobna tišina. Kaj je bilo kasneje, pa raje ne bom pisal... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 Moram priznati, da moj sosed je pa od sile. Šel je na Oktoberfest in se vrnil šele danes... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 Pri predmetu “narava in družba” je učiteljica rekla učencem naj vsak našteje vsaj eno cvetlico. - “Tulipan!” se je oglasil Barbara! - “Čudovito!” je vzkliknila učiteljica. - “Nagelj!” je rekla Metka. - “Čudovito!” - “Narcisa!” je rekel Bojan - “Čudovito!” se je spet oglasila učiteljica. - “Marihuana!” se je oglasil Jure. - “Kakšna roža pa je to?” je strogo rekla učiteljica. - “To ni roža,” je pojasnil Jure, “je pa čudovito!” 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 17. november, 2025 Prijavi Napisano 17. november, 2025 "Gospod, v čem ste pa vi dobri pri svojem delu?" "V skrivanju pred šefom." "Zakaj?" "Ker se dobre delavce težko najde." 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. november, 2025 Prijavi Napisano 18. november, 2025 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2025 Prijavi Napisano 18. november, 2025 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2025 Prijavi Napisano 18. november, 2025 Si treba izmislit eno geslo in ker imam poln ... ... ... organ teh gesel, natipkam "kurac". Računalnik izpiše: "Vaše geslo je prekratko." Sodelavka se začne smejat na polno. Mene spravi na obrate in natipkam novo geslo: "Vagina". Računalnik izpiše: "Vaše geslo je prevečkrat uporabljeno." Jaz sem se začel smejat, sodelavka pa se je zresnila in užaljeno odšla... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 18. november, 2025 Prijavi Napisano 18. november, 2025 Če se bojite, da se boste zredili, pred vsakim obrokom spijte kozarček žganja. Žganje prežene občutek straha... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Gre Janez v službo in na vrhu stolpnice zagleda Jožeta: - "Kolega, kaj pa delaš?" - "Ma, v nesreči mi je odtrgalo jajca, zdravniki so morali čisto vse odstranit. Odločil sem se, da naredim samomor." - "Jah, saj imaš prav, nima smisla tako živet. Zbogom, prijatelj stari!" Janez gre naprej v službo, čeprav mu je žal Jožeta, ampak, kaj češ, življenje je tako. Popoldan se vrača nazaj domov in spet zagleda Jožeta, ki stoji na vrhu stolpnice: - "Joža, kolega, kaj pa počneš cel dan tam zgoraj?" - "Skočil bi, pa nimam jajc..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Kaj je sreča v nesreči? Ko ti ukradejo denarnico, a vse kartice ti je banka že pred par meseci blokirala zaradi prekoračenega limita... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 - "Koliko ljudi dela pri vas?" - "S šefom devet." - "Se pravi, brez šefa osem." - "Ne, brez šefa nobeden..." 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Praktikantka na vrsti za kuhat kavo in nas vpraša, kakšno bi radi: močno, z mlekom, sladko, ... ... Pa se jaz oglasim in rečem: - "Sladko, kot si ti sladka." Ko smo dobili kavo, jo probam in bleknem: - "Mala, da se nisi ti malo precenila..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 V Novem mestu je potekala vojna med tolpami. V eni od bitk je bilo ustreljenih petdeset ciganov. Vseh petdeset se je pojavilo pred zlatimi nebeškimi vrati. Sveti Peter je odprl zlata vrata in rekel: - "Ne vem, ali vas lahko spustim v nebesa. Vprašati moram Boga!" Šel je k Bogu in ga vprašal: - "Pred zlatimi nebeškimi vrati stoji petdeset ciganov, ki so bili v bitki ustreljeni. Ali naj jih spustim v nebesa?" - "Danes imam srečen dan in sem dobre volje. Dajmo jim še eno priložnost, da postanejo verni. Spusti jih noter!" Sveti Peter je odšel k zlatim nebeškim vratom in se takoj spet vrnil k Bogu: - "Ni jih več!" - "Koga ni? Ciganov?" - "Ne, zlatih nebeških vrat ni več!" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Taxi: 10€ Večerja: 80€ Prenočitev v hotelu: 175€ Izraz na tvojem obrazu ko ti reče, da ima menstruacijo: neprecenljivo! 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Še "južnjaška" verzija: Sprehod psa: brezplačno Kebab: 16€ Soba v hostlu: 50€ "šljiva" na njenem očesu, ker te spet j€#e s to menstruacijo: neprecenljivo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 19. november, 2025 Prijavi Napisano 19. november, 2025 Pri neizkušenem štromarju se žice delijo na "Sigurno je ta" in "Jebemtimater"... Ne vprašajte, kako vem... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2025 Prijavi Napisano 20. november, 2025 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2025 Prijavi Napisano 20. november, 2025 Prodam valjar, če kdo rabi za ženo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 20. november, 2025 Prijavi Napisano 20. november, 2025 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.