Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem mislil da mi ne bo treba pisati pod to temo, a o?itno sem se zmotil :angry2:

?e ?lovek ne zamenja stvari ob ?asu, te potem same prisilijo da jih zamenja?.

?el mi je cilinder na sklopki (pedal od sklopke se ne vra?a v osnovni polo?aj.

Zdaj ne vem ali je to pomo?ni cilinder ali glavni?

Zanima me kje bi se to dalo ugodno in hitro dobit?

http://www.avtodeli.com/index.aspx?source=...01&id=71378

recimo tukaj je dobava po 15. avgustu

na original servisu pa spet cene da dol pade? ?zmeden?

pomo?ni cilinder 150?

glavni cilinder 250?

?e eno vpra?anje oz. mnenje, kako je z menjavo sklopke in vztrajnika, naj ju zamenjam al po?akam da mi za?ne drseti (avto ima 190 km) in bo ?e na dvigalu

LP

Andrej

Napisano

Sem mislil da mi ne bo treba pisati pod to temo, a o?itno sem se zmotil :angry2:

?e ?lovek ne zamenja stvari ob ?asu, te potem same prisilijo da jih zamenja?.

?el mi je cilinder na sklopki (pedal od sklopke se ne vra?a v osnovni polo?aj.

Zdaj ne vem ali je to pomo?ni cilinder ali glavni?

Zanima me kje bi se to dalo ugodno in hitro dobit?

http://www.avtodeli.com/index.aspx?source=...01&id=71378

recimo tukaj je dobava po 15. avgustu

na original servisu pa spet cene da dol pade? ?zmeden?

pomo?ni cilinder 150?

glavni cilinder 250?

?e eno vpra?anje oz. mnenje, kako je z menjavo sklopke in vztrajnika, naj ju zamenjam al po?akam da mi za?ne drseti (avto ima 190 km) in bo ?e na dvigalu

LP

Andrej

Pust kuplungo pri miru dokler dela, cilindre se da zamenjat brez da podre? pol avta, in verjetno ti je za?tekal samo ee, to pa se zgodi ?e se ne menja zavorno olje, ki je pravtako olje za kuplungo.

Zavorno olje ima to hibo da vle?e nase vlago, ki pa se potem izlo?a v obliki kapljic in tam cilindri za?nejo rjavet in pol je sranje.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Evo avto na dvigalu diagnoza postavljena.

Cilinder?ki OK, olje tudi nikjer ne pu??a.

Tako da je ?la kar sklopka s vztrajnikom rakom ?vi?gat :angry:

Juhej pa bo ?el jur?ek v luft :(

Napisano

Hm kaj bom naredil ?e malo razmi?ljam :closedeyes:

ko sem videl cene tukaj me je skoraj sezulo :blink: pa pustimo zdaj cene uradnih servisov ki so itak ?e bolj zasoljene :angry:

http://www.olef.si/luk.htm#mazda

Zato sem tud napisal da bo naslednja verjetno bencinarka.

Ko sem malo povpra?al va?ega serviserja Simona, so se mi zdele cene bolj realne in normalne, proizvajalec naj bi bil ravno tako LUK.

Bi pa vseeno vpra?al tiste ki ste pri njemu menjali sklopko, ali vgrajuje original al obnovljene zadeve?

Upam da zadevo ?imprej in ?imbolj ugodno re?im :)

Napisano

Obnovljene robe on ne mara, tako za informacijo.

poznava se ?e vsaj 15 let, tako da mi lahko verjame? da te ne bo n....

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Evo material nabavljen:

- sklopka

- vztrajnik

- kit za velik servis

- vodna pumpa

- man?eta

Zdaj pa samo veselo ?raufanje :)

P.S. Sklopko in vztrajnik bi lahko dobil malenkost ceneje pri Simonu (a imam pa? sre?o, ker je ?as dopustov in gre na morje :( )

Napisano

Simon kokr vem se ?e vra?a tele dni, tako da najkasneje 16.8., ima odprto! :bravo:

@Andriy - ?e bo? kak?no drugo kupoval, pomoje tak?na kot jo ima Hazzard20, bi ti pasala kot ata na mamo! :ljubezen::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Simon kokr vem se ?e vra?a tele dni, tako da najkasneje 16.8., ima odprto! :bravo:

@Andriy - ?e bo? kak?no drugo kupoval, pomoje tak?na kot jo ima Hazzard20, bi ti pasala kot ata na mamo! :ljubezen::jupiii:

Najprej mu mormo ?iht zrihtat. :blush:

33112_1.png

Napisano

jap, Monthy Pyton bi ti rekel - always look on the bright side - sedaj itak ne rabi? avta....(da te mal nasmejim)

podobnega mnenja sem tudi sam "Upanje umira zadnje"

To glede avta je na?eloma res :blush: samo ?e bi bila prevelika kriza ga niti rihtal ne bi ampak bi ga prodajal in kupoval cenej?o varjanto :closedeyes:

Druga?e pa hvala za vzpodbudne besede :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Janez se "mečka" z ljubimko. Norišnica. Vse se trese. Naenkrat se odprejo vrata – vstopi njen mož, mrcina, dva metra visok, težak 130 kg, roke pa kot nakovala. Prime nesrečneža okoli pasu in za vrat, ga nese na balkon in vrže s 14. nadstropja. Janez med padanjem razmišlja: - "Konj zabiti, le kaj ti je bilo tega sranja treba ... Imam čudovito Micko, kup otrok, avto, plačo ... E, bedak, če bi imel še eno življenje, ne bi varal žene ..." Pod stolpnico ravno takrat pelje traktor, ki vleče prikolico s senom, in Janez – tresk – pade na mehko seno. Vstane, otrese seno s sebe in reče: - "Eeee, kakšne neumnosti jaz klatim, ko se malo prestrašim..."
    • Mnja.   AI generate. Glej kak mu nogo odseka na pol.
    • Ženske imajo 3 vrste ustnic: male sramne, velike sramne in nesramne...
    • Pa dejte no, valda si @tommzy ne zmišljuje vsega, dobil je slab avto in to je to. Pač če vsem ostalim CX-30 delajo kot morajo še ne pomeni, da se ne da nardit slabega primerka. Tudi dino motorji niso nesmrtni, ne me spraševat kako vem     Kar se tiče klime ja, vse novodobne Mazde hladijo manj, baje da imajo kao bolj ekološko varianto plina, ki očitno ne hladi tolk al ka js vem. In večina, ki prihajaja na mazdo opaža isto. Js na svoji mam zmeraj na auto s temperaturo 20.5, le občasno, ko pridem v vroč avto dam manj, da dlje časa piha na polno in ko se shladi nazaj na 20.5 in konec. Barva, je lepa in krhka, obojega pač ne gre met, vsaj ne pri mazdi  
    • Two old ladies were outside their nursing home, having a smoke, when it started to rain. One of the ladies pulled out a condom, cut off the end and put it over her cigarette, and continued smoking. Lady 1: What’s that? Lady 2: A condom. This way my cigarette doesn’t get wet. Lady 1: Where did you get it? Lady 2: You can get them at any drugstore. The next day, Lady 1 hobbles herself into the local drugstore and announces to the pharmacist that she wants a box of condoms. The guy, obviously embarrassed, looks at her kind of strangely she is, after all, over 80 years of age, but very delicately asks what brand she prefers. Lady 1: Doesn’t matter son, as long as it fits a Camel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.