RoKo Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 V prostoru za rezervno gumo...?? Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral..... Ej a bi naredu kak?no sliko tvojga suba da vidim kako zgleda?? LP davidHalo David! Sem ti naredu par fotk sub-a, da bo? vidu kako to zgleda... Citiraj
Guest BrainLess Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 zanimivo.... takega basa ?e pa res nisem videl ... pa dobra ideja japoncev .... samo ?e da res od sebe to kaj bi naj bas dal Citiraj
David Napisano 17. junij, 2005 Prijavi Napisano 17. junij, 2005 V prostoru za rezervno gumo...?? Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral..... Ej a bi naredu kak?no sliko tvojga suba da vidim kako zgleda?? LP davidHalo David! Sem ti naredu par fotk sub-a, da bo? vidu kako to zgleda... Ej Roko Hvala..... Ej to pa ?ist izvenzemeljsko zgleda.....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil??? LP daVid Citiraj Feel free....
RoKo Napisano 18. junij, 2005 Prijavi Napisano 18. junij, 2005 .....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil??? Ja ne vem ?e je rezerva enaka, vpra?i mal stru?kote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima bolj?i zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtllja?nik... seka stari seka... LP Citiraj
David Napisano 19. junij, 2005 Prijavi Napisano 19. junij, 2005 .....misli? da bi si lahko to na moji 3ki omislil??? Ja ne vem ?e je rezerva enaka, vpra?i mal stru?kote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima bolj?i zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtllja?nik... seka stari seka... LP Ma glej upam da se hmalu kje dobimo da jest to vidim.....ki me res zanima kako ta zadeva deluje...pa ?e fajn je ker prtlja?nik cel ostane.... No ?e bo? kej na primorskem kar po?lji PM pa se dobimo na pija?i-.----- LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.