m6 v prostem teku uga?a in ni pospe?ka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
in bo prišla desna, pa misliš, da se bo kaj spremenilo? Samo jajova je bla trikrat pa ni blo razlike, le da je vsakič bolj udrihala po lastnih državljanih. Ja enkrat nam je klical trojko, da bi nas zjebala tako kot jr trojka Grke in da je mogla neka šivilja zadevo reševat. Hudiča celo ratalo ji je. Zadnjič pa ne bom razlagal kaj vse so se šli... čisti teror nad državljani in to mimo ustave z nekimi odloki brez pravnega pokritja. Pa očitno nekaterim še ni dovolj in bi probali še četrtič z istimi liki. Kako že pravi tista definicija idiota... delajo isto zadevo v upanju da enkrat bo pa ratalo. Jabat ga na levi sredini vsaj poskušamo nekaj naredit in neuspešnost "nagradimo" s politično upokojitvijo takih nesposobnežev, na desni pa svoje nesposobneže nagrajujete znova in znova in ne razumem, da jih enkrat končno ne pospremite v zgodovino in poskušate z svežim desnim kadrom, ki recimo vsaj ne nosi nahrbtnik komunizma.
-
To je tako kot medvedi in inštitut 8 marec na Metelkovi medvedov pač ni.......
-
Upam, da veš kaj je prekoračen silobran. Da ne bo pol na koncu "nisem vedla". Fantje, ni se za hecat, da se bomo tko mal strelal naokoli pa pobijal pol boš pa na sodišču razlagal o silobranu. Tud policaj ima problem, če koge poči pa da ni bil sam dejasnko ogrožen. Ni tko enostavno, kot nekateri tu razlagate.
-
Ne vem iskreno povedano, tudi nimam odgovora na tematiko s cigani. Ker duša mi govori oko za oko, zob za zob. Pamet pa, da to ni nikoli pametno. Žal mi je samo, ker je človeško življenje samo eno in lahko razpredamo vsi v nedogled - ampak g. Aco ne bo več ob svojem sinu, ženi, prijateljih...
-
E vidiš...še celo tebe zna pamet srečat...in pol bomo zrušili levo vlado...sem že prej pisal-tega se bojijo,in za to nočejo,da bi državljani posedovali orožje. Čeprav vidim,da si ti to stvar z posedovanjem orožja malce po svoje razlagaš. Čez lužo je tako,da "tvoj dom je tvoja utrdba"-in kdor pride nepovabljen ga v silobranu lahko "počiš". Malce so tudi razlike glede na državo,a v vsakem primeru moraš za orožje imeti vse dokumente...in tudi ni čisto tako enostavno kupiti orožje,kot to vidiš na TV...vsekakor te preverijo pri FBI No pri nas pa razni pacienti brez dokumentov itd....o tem govorim-psihoti in ostali kriminalci bodo zmeraj imeli orožje....no,pa mi ti povej,kaj bi naredil proti temu?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.