Skoči na vsebino

projekt mazda6 webasto upgrade

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem zadnjic imel podobno... sem sel kar sam iskat ... pa tokrat niso nic tezili ... V petek je kao prispelo a takrat je bil ravno sneg in sem mislil, da pac zato postar ni sel na teren ... in ko tudi v ponedeljek se ni bilo nic (niti na trackingu se ni nic spremenilo) sem sprintal tole in sel popoldan na posto ...

Sledenje_posiljk-20190125-101026.jpg

Ocitno imajo probleme z dostavami ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ampak po?tar pride vsak dan s pismi, tole je pa ena kuvertica, sam da je za pla?ati.

Jih je vec.. pri nas eden na mopedu dostavlja reklame, drugi navadno posto... ce pa je kaksen paket pa pride vcasih tretji s kombijem ali Kangoojem (kao nek pogodbenik) ... Se tudi zgodi, da pusti doma obvestilo in je mozno dvigniti sele naslednji dan... ker on kao zjutraj pobere vse, potem pa se ne vraca ocitno v poslovalnico isti dan...ampak sele drug dan ... Sem tako enkrat popoldan hotel nekaj prevzeti, ker me je cakal listek v kaselcu... pa nisem bil pozoren, da na listku pise, da lahko osebno dvignem sele od naslednjega dne dalje ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.