Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?udna je tale. Je mel ?e kdo tak primer?

Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.

Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?

Napisano

?udna je tale. Je mel ?e kdo tak primer?

Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.

Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?

A so ta vrata kej sravfal sedaj? Da steklo kaj ne blokira, ker ob blokadi se samo spusti.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne to niso ni?. Je pa res, da gre steklo ?e od za?etka gor od polovice naprej mal te?je...sam, ga mor? z roko kr prcej dol prtisnt, da se ustavi in gre nazaj.

Lahko da je to. Sam, ne vem, najbr? bi pol ?e prej to po?el. ti bom ob priliki pokazal..

Napisano

Zdaj sem se spomnil, da se je to meni tudi na Mondeotu enkrat dogajalo. Okno sem ?elel zapret in ni se premaknilo nikamor, pa? pa je obti?alo nekaj centimetrov pod okvirjem. Kriv je bil neki zooksidiran kontakt, ?e se prav spomnim...

Na Mazdi se mi pa ?ipe lepijo na okvir :glare: In po nekaj ?asa neuporabe, grejo izjemno te?ko dol...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Moj šef ima prav seksi pogled.   Pravzaprav to niti ni čudno, saj je glup ko kurac...
    • Po pločniku pešači fantek, ob njem se ustavi vozilo, voznik odpre okno in prijazno ogovori fantka: - "Poglej, imam veliko sladkarij. Vstopi." Fantek odkima in pešači dalje. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka: - "Poglej, poleg sladkarij ti dam še 20€. Vstopi." Fantek odkima in pospeši korak. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka: - "Glej, poleg sladkarij ti dam še 50€. Daj, prosim te, vstopi." Fantek se ustavi, se previdno ozre naokoli, nato pa se približa k oknu in reče vozniku: - "Glej, tata, ti si kupil tega trapastega Forda, zdaj se pa še vozi v njem. In ne ogovarjaj me na cesti, da mi ne delaš sramote..."
    • Dobra guma, odlična cena.... 
    • Ma, mi imamo službenega 1,9 turbo dizla in smo ga vsi veseli. Bojim se samo, da bo enkrat kakšna malenkost crknila in bo prišel račun s servisa pa se bo kakšen šef spomnil, da ta dizelaš še obstaja in ga bodo zamenjali. Ker zdaj vse nove nabavljajo z litrskim trivaljnikom in beee eee... ... ... Ne, meni tole še vedno ne gre. Torej, z litrskim trivaljnim ne-dizlom. Potem imaš pa štiri osebe notri, pa kreneš v Rebrnice ... ... ... Mah, pustmo stat...
    • 254/40 R21 ... Gumice od kariole 😳 ... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.