David Napisano 19. junij, 2005 Prijavi Napisano 19. junij, 2005 Evo tokrat se pa na vas obra?am ker me zanima kje bi se dalo stre?ne nosilce za mazdo 3 dobit..... Od prej?njega avta imam ?e use....nosilce za kolo, za smo?ke, za montano.....sam nimam pa nosilcev na mazdi...... Pa kake so kej cene....?! LP david Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 19. junij, 2005 Prijavi Napisano 19. junij, 2005 Jaz se lahko pozanimam in ti kaj zrihtam po nabavnih cenah. Ni?je najbr? ne bi ?lo. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 19. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2005 Jaz se lahko pozanimam in ti kaj zrihtam po nabavnih cenah. Ni?je najbr? ne bi ?lo. To bi ti bil pa ZELOOOOOOO hvale?en.....ki verjetno se ne spla?a original kupovat....Glej pozanimaj se pa mi prosim javi Ko sem za Landija kupoval nosilce so mi na summitu dali ceno 80 000 sit za nosilce..... pol sem ga pa na forumu najdu enega ki mi je istega prodal za 20k...... dosti fajn no.... LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.