qwerty Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 Punca se je prijavila v nagradno igro v kateri pa more njena slika dobiti najve? "lajkov"... Tako da vas prosim da kliknite pod sliko v?e? mi je KLIK ZA PRVO SLIKO KLIK ZA DRUGO SLIKO Hvalaaaa! Citiraj If in doubt, flat out...
Mraušk Mčk Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 matr kak?en hrbet mora? ti to met Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
qwerty Napisano 20. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2011 Zakaj pa jaz? Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 Zakaj pa jaz? v?e?no Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 20. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2011 Jaooo de?ki... Vedno debato v to temo zanese... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Punca se je prijavila v nagradno igro v kateri pa more njena slika dobiti najve? "lajkov"... Tako da vas prosim da kliknite pod sliko v?e? mi je KLIK ZA PRVO SLIKO KLIK ZA DRUGO SLIKO Hvalaaaa! Stari tole kaj popraska po ja?kih ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 21. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2011 Ej ivar prav ?aku sm te sm za?uden da ?e prej nisi za?tartal Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 ?koda, ne morem ti pomagat ki nimam Fuk Bejsa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2011 Prijavi Napisano 22. december, 2011 Ej ivar prav ?aku sm te sm za?uden da ?e prej nisi za?tartal No in odgovor je ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.