SpEkTr Napisano 20. avgust, 2015 Prijavi Napisano 20. avgust, 2015 Jaz sem pa na prej?nji dal komplet Textar, pa se mi zdi da ni cvililo ni?. So se mi pa kmalu zvili, ker je potem cilinder ?tekal. Klasika. No pri novi ?e nisem menjal ni?. Zaenkrat tudi ni? ne trese. Naj tako ostane. 1 Citiraj
andrejus Napisano 21. avgust, 2015 Prijavi Napisano 21. avgust, 2015 ?ivijo! Menjal sem sprednje diske plo??ice & zadnje plo??ice.Zadnje plo??ice so bile res za menjat. Vendar pozor nikoli jih nisem menjal 120 kkma z enimi plo??icami.Prednje plo??ice so bile tako tako. ?e enih 5 kkma bi naredile, vendar j ebilo treba menjat. to je bila 2. menjava prednjih plo??ic. Prvi? sem prednje plo??ice menjal na 58 kkm. Glede diskov pa nisem prepri?an da jih je bilo treba menjat in mislim, da so me malce nategnili. Spodaj so slike - upam da se dobro vidi.Zunanje starn diskov je bila obrabljena cca 1.3-1.4 mm. notranja starn diska pa cca 0.8 mm. Ne vem kake so tovarni?ke zahteve, vendar materijala je ?e ogromno in diski bi zagotovo naredili ?e 20 kkm. Ali pa ?e ve?. Kaj menite vi na podlagi spodnjih slik. Citiraj
SpEkTr Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 Cena? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.