Symon Napisano 18. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2014 To smo ?e ugotovili, da ena serija Mazde 6 se sploh no?e povezati z OBDjem. ?e se pa no?e povezati naprava z mobitelom pa se malo poigraj z nastavitvami. Itak napi?e ko se povezuje?, da se povezuje z napravo, potem pa ?e da se povezuje z avtomobilom. Do sedaj je vedno na?lo in se povezalo z njo. Citiraj
marko91 Napisano 18. februar, 2014 Prijavi Napisano 18. februar, 2014 To smo ?e ugotovili, da ena serija Mazde 6 se sploh no?e povezati z OBDjem. ?e se pa no?e povezati naprava z mobitelom pa se malo poigraj z nastavitvami. Itak napi?e ko se povezuje?, da se povezuje z napravo, potem pa ?e da se povezuje z avtomobilom. Do sedaj je vedno na?lo in se povezalo z njo. Pac meni zgoraj levo na telefonu postane obd obarvan rumeno ... moral bi bit zeleno .. zato ka pr fiat puntotu mi je pa takoj povezalo ..A ima kdo se kaksen nasvet kaksen protokol al kaj drugega? Citiraj
vicjo Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Nih?e ni omenil Harry's lap timer Edini meni znan gps Lap timer z auto overlayom videa in milijon funkcijami.Za Iphone in po novem tudi android Citiraj
Symon Napisano 17. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2014 Res je eden bolj?ih ampak ga ?e nisem imel mo?nost preiskusiti na progi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.