karcul Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Zanima me ?e kdo pozna to Premacy 2.0 DIDT letnik 2000 na avto netu. Prodaja jo pa S-MOBIL, Tadej Zavr?ek s.p. Cesta na Dobrovo 1 Celje Pri?akujem kak?no informacijo glede tega avta. LP Drago Citiraj
qwerty Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 ?uj tala diler je moj sosed... ?e ?e? lahk sko?im pogledat kako je stanje... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 pazi samo na rjo na zadnjih kolotekih in korozijo pod pokrovom motorja pri amortizerjih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
karcul Napisano 12. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2012 ?uj tala diler je moj sosed... ?e ?e? lahk sko?im pogledat kako je stanje... Sva se dogovorila ?e na Avtomobilizmu-nategatorji,da bo? pogledal.Sm sem pa pri?el,?e jo kdo pozna.Pa? ker je Mazda forum.... Citiraj
qwerty Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Pol ne nuca? da grem zadevo pre?ekirat? Itaq grem vsak dan mimo :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 @?mego, ti bi ?el pa lahko zadevo peljat, da vidi? ?e vse ?tima, glede na to da imate podobno stvar doma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 @?mego, ti bi ?el pa lahko zadevo peljat, da vidi? ?e vse ?tima, glede na to da imate podobno stvar doma. komot manjka ?e podatek a gre za 90hp, al 101HP motor? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 komot manjka ?e podatek a gre za 90hp, al 101HP motor? Poglej oglas, na avto.net Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
karcul Napisano 13. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Zanima me ?e kdo pozna to Premacy 2.0 DIDT letnik 2000 na avto netu.Prodaja jo pa S-MOBIL, Tadej Zavr?ek s.p.Cesta na Dobrovo 1CeljePri?akujem kak?no informacijo glede tega avta. LP Drago Sem ?el danes pogledat................v slabem stanju....pra?am dilerja,a je bila kaj zaletena......Kolikor jaz vem pri nas ne! ????.....pogledam pod pokrov motorja,precej umazan in na levi strani je bila zaletena....pa tako popravljena,kot bi z lopato sestavljal......Upravi?eno sumim,da je kar precej kilometrov spuhtelo....nasplo?no pogledana,da sem se obrnu in hitro napustil kraj Citiraj
Deeyan Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Sem ?el danes pogledat................v slabem stanju....pra?am dilerja,a je bila kaj zaletena......Kolikor jaz vem pri nas ne! ????.....pogledam pod pokrov motorja,precej umazan in na levi strani je bila zaletena....pa tako popravljena,kot bi z lopato sestavljal......Upravi?eno sumim,da je kar precej kilometrov spuhtelo....nasplo?no pogledana,da sem se obrnu in hitro napustil kraj airbaga sta ?e oba? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
karcul Napisano 14. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2012 airbaga sta ?e oba? Mislin,da sta .Ker ni bila toliko udarjena,da se bi spro?ili.Kot sem napisal je pa zelo grdo poklepano Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.