V primerjavi z mojim dellom je razlika v panelu oled pa še 165hz
Čeprav že jaz imam težave dobit stabilnih 144fps, kaj šele 165
sej za nove AAA igre na 1440p, da bi laufale 165fps na max detajlih rabiš že kr zverino od grafične. 4080+ al pa 7900xtx, moja 3080 ne premore tega. bo šla pa v menjavo čez kako leto
Doma mam ze par let aw2721d pa sem cist zadovoljen. Za filme, igrce in občasno obdelavo video posnetkov je vrh kape. Če nenapovedano crkne mam trenutno nagledanga njihovga večjega ultra wide oled aw34...
Kar se grafičnega dela tiče mora bit ips ali pa oled z zelo dobro kalibracijo in visokim ppi-jem. Kar se graficne obdelave slik in video pisnetkov tiče večina prisega na ravne zaslone.
Sedaj smo vsi uporabniki bolj pozorni. In res, ponovno je bila uporaba Edge-a.
Drugače lahko dneve laufa in ni težav.
Tokrat sem naredil repair, saj remove & install ni mogoč.
Če bo še naprej, bom pač Edga ukinil iz uporabe.
Drugače pa vem ja, svetujete reinstall, samo rad vem vzrok in ne na slepo reinstall.
Sem zmes imel drugo težavo. Mašina je po par urah začela pihat. pogledam Task-e in uTorrent(po 2-eh letih, sem ga spet nekaj nucal ) začel CPU nabijat.
Torej update uTorrent-a => ni boljše.
Sem ga zamenjal za qBittorrent in je problem rešen.
utorenta že par let ne uporabljam ravno zaradi tega ker je ratu požrešen in zaradi reklam.
ko si pa grafiko omenju, malo poglej radeone. so malo bolši price/performance. sploh če ne boš uporablju rayetracinga
8GB je pa res mal 2013 😂 To je dovolj za mojo babi, na 10 let stari kišti, da v 1080p pogleda maile, 24ur, vreme in ugasne računalnik. Mam dober mesec star komp in potrudu sem se, da mam čim manj bloatware-a, še vse nepotrebne windows pizdarije sem odstranu (priporočam OOAPB)...
Laufam 1440p, Win11, prižgani Avast antivirus, Utorrent, Discord, Geforce Experience in včas kak Steam. Par Firefox zavihkov in poraba rama je med 10-12GB. Mam pa 32GB DDR5.
imam fenix 6X saphire z enduro pasom pa nimam nič slabga za povedat. Kakih fency aplikacijij pa ne poznam... samo na telefonu mam od Garmina connect za shranjevanje podatkov in kako prijateljsko rivalstvo kdo naredi več korakov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sej za nove AAA igre na 1440p, da bi laufale 165fps na max detajlih rabiš že kr zverino od grafične. 4080+ al pa 7900xtx
, moja 3080 ne premore tega. bo šla pa v menjavo čez kako leto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani