Ta vikend bil celih 6 ur v Super.... Rudnik. Od trgovine do trgovine.....
In glejga zlomka, v 6.urah niti ena prodajalka/prodajalec me ni vprašal: vam kaj pomagam, kaj želite?!
No razen, ko sem naročil čwapčiče in kofe v zumma kidsu...
Zadnjič sem v Citypark šel z mojo mal po trgovinah, pa če bi se zaletu v trgovko tam ne bi trznila.. neki vprašaš pa pač "ima že stranko, bo mal za počakat"... in žal mi je povsem jasno zakaj.. verjetno mizerne plače, delajo cele dneve petke in svetke, potem pa še pomanjkanje kadra...
kot je @samSimon predlagal Mac bi kr bila solinda opcija. Drugače pa i9 ali pa Rayzen 9. kar se pa spomina tiče pa pod 64GB sploh ne razmišljat. razen če misliš videoedite delat samo kot hobi.
u porkodio so šle
Za igre je najboljši ryzen X3D serija, za editing pa klasičen intel
Ne bom velik govoril, ampak tole mrcino mam doma zdaj že en mesec. Slikam ob priliki, ker je tako postavljena, da moram vse kable od zadi ven pocufat, da laho naredim fotko. Naredim ob priliki. Cen ne bom navajal, ker sem izkoristil VIP privilegije in je res spešal prajs onli for mi.
Aja pa še 1x hvala vsem, ki ste se trudili z nasveti.
V redu
dne 1. 4. 2023 ob 10:18 je TBA napisal:
erm... ob priliki bi nadgradil PSU.
kero plato pa maš?
moj polž sestavljen doma začetek novembra 2020:
plata: ASUS ROG Strix 570x e-gaming
CPU: AMD 5900X
RAM: 32GB RAM corsair DDR4
Grafična: EVGA RTX 3080
PSU: Corsair HX1000i
Disk: Samsung: SSD m.2 1T 970 evo plus, SSD samsund 870 evo 500GB sata3, HDD 640GB WD sata3
Ohišje: LianLi o11d XL
Hlajenje: ventilatorji: 6x lian li SL120, 4x EKWB vardar, EKWB AIO 360 elite.
Jaz imam dve. Ena je z ID. Stara cca 14 let. Sem jo predelal, da je nižja ker sem imel takrat RS-a.😁 Imam pa že ene pet let aluminijasto, kot na sliki.
Nizkoprofilna in lahka. Nosilnost 1500kg
Priporočam. Cena cca 170€
Pozabil povedati, da avto dvigneš zelo hitro. Quick lift al kako se reče.
Jaz imam tudi tako rdečo iz Lidla. A to si tut mel prej pa se je zvila?
Včasih smo hodili v interdiskont, ker drugje ni bilo.... sedaj za hobi program najdeš v lidlu... kaj bo čez 20 let, ne veš.... verjetno bodo nehali prodajat, ker bo folk itak tako zabit da ne bo več rabil orodja za popravila, se bo pač klicalo majstre za 50 eur na uro
Težko, honda se zdi še vedno podhranjena. Bomo videli po nekaj dirkah.
pred 1 minuto je Alex napisal:
Ne bo. Nima dobrega motorja. Ducatiji so pač premočni..
Se strinjam z vama ampak MM se je lovil v ozadju z onimi, dukatija sta se lovila spredaj brez prehitevanj. Ko se MMju odpre, zna odvozit vseh 24 krogov v celoti prvi.
Pravkar je TiEn napisal:
Drgac ta akanal naj se jebe, da morjo v teh 12kratkih krogih reklame šopat. Skoda ker je drago za kupit prenos.
Ce imas A1, imas dzabe Voyo. Tam ni oglasov, normalno se suče dirka naprej - komentatorja gresta pa pomoje na čik Kje so pa tastari komentatorji?
Mazda CX-5 skyactiv-D 184 AWD Japonskega dizla se ne bi smeli bati. Mazdin dizelski SUV je namreč 10.000 kilometrov prevozil brez težav. Le pod prtljažnikom se je začela pojavljati korozija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnjič sem v Citypark šel z mojo mal po trgovinah, pa če bi se zaletu v trgovko tam ne bi trznila.. neki vprašaš pa pač "ima že stranko, bo mal za počakat"... in žal mi je povsem jasno zakaj.. verjetno mizerne plače, delajo cele dneve petke in svetke, potem pa še pomanjkanje kadra...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani